Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Snyder chce zombie


ikona
imf
zack snyder
 

Neopouštěj staré známé pro nové... Zack Snyder tohle pořekadlo zjevně zná, protože hned jak odtočí adaptaci Watchmen, hodlá se vrátit k ohnilým kámošům upřednostňujícím stravování bez nože a vidličky. V produkci Warnerů by tak měl vzniknout snímek Army of the Dead, který nebude nikterak navazovat na Snyderův remake Úsvitu mrtvých, ale měl by být přinejmenším stejně fajn. Resp. měl by být ještě víc fajn, protože víc zombie = víc zábavy. A v tomhle směru hodlá Snyder značně přitlačil na pilu. Davové scény ze Třístovky se mu zjevně zalíbily a tak prohlásil, že chce natočit zombie film v měřítku, jaké tu ještě nebylo.

Očekávat se tak dá OPRAVDOVÁ armáda nemrtvých, proti které bude stát otec malé dcerky, jenž se zatoulala v apokalypsou zničeném Las Vegas. Tam se vůbec poslední dobou stěhují všechny zombie (viz Resident Evil: Extinction). Zřejmě se jim stýská po hracích automatech. Osobně tuhle zprávu vítám, protože pořádný zombie film nikdy neuškodí a pořád lepší, když se Zack bude hrabat v hororovém žánru, než aby ho Warneři už už tlačili do třístovkového sequelu. Takže s radostí do toho a půl je hotovo. Už se nemůžeme dočkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace