Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý Max chce jít na max...


ikona
imf
mad max
 

George Miller je po úspěchu animáku Happy Feet velmi žádanou osobou a novináři ho s mikrofónem v ruce pronásledují na všech myslitelných místech. A od otázek "Máte rád tučňáky?" a "Proč jste proboha něco takového natočil?" lze rychle přejít k tomu, co pálí fanoušky sci-fi už několik dlouhých let. "K čertu s frakovitými potvorami, kdy se můžeme těšit na dalšího Mad Maxe?". To je otázka hodná Millerova zájmu, dámy a pánové. O čtvrtém díle se toho dost napovídalo i na našich stránkách, ale poté co Mel Gibson prohlásil, že je na podobné záležitosti už trochu starý (včera jsem ho viděl v show Jaye Lena a už je opravdu DOST starý... do Harrisona Forda už mu chybí jen pár krůčků ;). Miller se ale nevzdává a je rozhodnut sehnat peníze a znovu se vrhnout do postapokalyptického běsnění. Ostatně po rodinném animáku bude mít co dělat, aby si napravil reputaci.

Nerad bych ho totiž začal podezírat, že na stará kolena vyměknul. V rozhovorech se ale tváří jako rebel, když naznačuje, že čtvrtý díl by měl být "Max na max" a dodává, že o roli je prý v Hollywoodu mezi mladými herci velký zájem. Výměna na postu hlavního hrdiny prý nebude problém, protože scénář je sepsaný pouze jako další kapitola z Maxova života. Může to být sequel, prequel, otec, syn, bratranec... to se vždycky nějak zařídí. Miller dokonce nevylučuje, že se v případě nezájmu vykašle na Warnery a natočí film s jiným studiem.

Jsou to sice trochu silácké řečičky, když si vzpomeneme, jaké útrapy projekt zakusil v posledních letech, ale je vidět, že přinejmenším elán jedenašedesátiletému režisérovi nechybí. Obávám se však, že realita nebude nakloněná jeho smělým plánům a že se mnohem pravděpodobněji dočkáme zamýšleného sequelu k Babe: Prasátko ve městě (tentokrát prý komplet CGI) nebo dalších tučňáků. Ale kdyby přece... máte nějaké tipy na mladého Šíleného Maxe? A necpěte mi do komentářů Joshe Hollowaye a další týpky, co neumí zacházet se žiletkou na holení. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace