Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

You would not like me when I am angry...


ikona
imf
comicsdominic purcellhulk
 

Jinými slovy, když se imf zlobí, tak většinou zelená a je trochu ostřejší, než by musel být. Neill Blomkamp by mohl vyprávět. Proto teď beru šílené novinky z Hollywoodu s notnou dávkou odstupu a snažím se být pokud možno klidný. Vždyť vlastně o nic nejde, že?

Omyl. Negativní emoce musí ven a comicsový Hulk to ví ze všech nejlépe. Právě o něm bude tahle novinka. Nedávno jsme vás informovali o tom, že režie vysokorozpočtového sequelu v produkci Marvelu se ujme francouzský akčňák Louis Leterrier. Teď už víme i jméno herce, který se objeví v hlavní roli. Nebude to Eric Bana, jenž si zahrál Dr. Bruce Bannera v prvním díle, nýbrž velmi pravděpodobně Dominic Purcell. Cítíte to? Už začínám zelenat. :)

Purcella zřejmě znají hlavně příznivci seriálu Prison Break a také všichni, kdo viděli jeho čtyřprocentní drákulovskou kreaci ve třetím Bladeovi. V obou rolí na mě působil jako synonymum dubového špalku - vypadá mohutně, má hluboký hlas, ale tím veškeré jeho přednosti končí. Neumí hrát, neumí se ani prát a... to už mi docházejí rýmy. Opět v tom není nic osobního, ale proč se probiha Avi Arad pořád oháněl Banou? Ať má Purcell svojí velkou šanci, ale podle mého názoru si jí mohl klidně odkroutit v jiném filmu s jiným hrdinou. Dokázal bych z fleku vymyslet deset lepších, univerzálnějších a lépe hrajících televizních neználků a zřejmě by se do užšího výběru dostal i Purcellův spoluhráč z Prison Break, Wentworth Miller. Ten má totiž alespoň trochu charisma. U Purcella budeme muset čekat, jestli překvapí nebo ne.

Kdo si chce poslechnout jeho reakci na přímou otázku, jestli se nechá natřít nazeleno či ne, ať stahuje tuto audioukázku (je z ní celkem zřejmé, že už je ruka v rukávu).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace