Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Boyle utíká od Bonda?


ikona
KarelR
bond 25daniel craigdanny boylejames bond
Stihne Danny Boyle natočit dva filmy v rekordním čase? 

Když se v únoru začalo mluvit o tom, že by dalšího Bonda mohl točit Danny Boyle, internet to (jako obvykle) bral za hotovou věc. Boyle se ale filmu nikdy neupsal. Jen se s Broccoliovými dohodl, že jeho dvorní scenárista John Hodge sepíše scénář, a pak se uvidí.

Už od začátku navíc Boyle tvrdil, že letos chystá hlavně muzikálovou komedii podle scénáře Richarda Curtise. V té si mají zahrát Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon a Ed Sheeran (ano, ten Ed Sheeran), a jelikož je obsazení téměř pohromadě, za pár týdnů se vyrazí na plac. Že to nezní jako zásadní problém, když se má Bond točit až na podzim? Ještě včera byste měli pravdu. Boyleova komedie teď ale nafasovala datum premiéry, které agenta 007 dvakrát nepotěší.

Abychom se dostali k jádru pudla – Curtisův scénář se na velkém plátně zhmotní 13. září 2019 a pětadvacátá bondovka má jít do kin 8. listopadu 2019. Natočit takhle dva filmy je prakticky nereálné, před bondovskými producenty tak stojí zásadní rozhodnutí. Pokud chtějí ohlášenou premiéru, musí se vzdát Boylea. A pokud chtějí Boylea, musí se vzdát premiéry, což ale znamená překopat řadu merchandisingových smluv a partnerství a bůh ví, co ještě.

Další bondovka až v roce 2020 by navíc znamenala pětiletou pauzu od Spectre – tedy o rok víc, než uběhlo mezi Quantum of Solace a Skyfallem, a jen o rok méně, než zabrala výměna Timothyho Daltona za Pierce Brosnana. Byl by v té době na Craiga ještě někdo zvědavý? Po Spectre se o tom dá směle pochybovat. Pětadvacatou bondovku tak nejspíš čekají další veletoče, a kdo ví, jestli se Craigova comebacku vůbec dočkáme.

---

Vytáhni v hospodě: Christopher Nolan je v kontaktu s bondovskými producenty a moc rád by si natočil bondovku s Craigovým nástupcem. Snad se tenhle plán někdy realizuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace