Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prověřený režisér pro další Jurský svět


ikona
Mr. Hlad
colin trevorrowjurassic worldstar wars
K Jurskému světu se vrací režisér, který ho pomohl dostat do kin.  

Ještě před pár lety byl Colin Trevorrow jen dalším nezávislákem, který natočil pár dobrých filmů, k nimž si však cestu našlo jen pár fandů. A pak dostal šanci na něco většího. Z jeho Jurského světa se stal překvapivě miliardový megahit a sázka na dobrodružství a nostalgii vyšla na jedničku. Do kin totiž zamířili jak dospěláci, kteří si chtěli připomenout dinosaury, s nimiž vyrůstali, tak i jejich potomci. Trevorrow pak dostal nabídku režírovat deváté Star Wars, tam to ale úplně nevyšlo a když jeho malé drama The Book of Henry sklízelo v kinech jen a pouze posměch, byl ze světa Hvězdných válek odejit. Naštěstí se má kam vracet. 

 

Právě on totiž natočí třetí Jurský svět. A to jsme ještě neviděli ani dvojku... u ní po Trevorrowovi převzal režijní otěže Juan Antonio Bayona a tvůrce jedničky jen pomáhal se scénářem a produkcí. Měl prostě jiné plány, teď má ale volno, a tak si hodlá třetí díl pošéfovat zase sám. Krom režie se i tentokrát postará o scénář a zatímco druhý díl spolu s ním psal prověřený parťák Derek Connolly, u trojky mu má pomáhat i Emily Carmichael, která dělala třeba druhý Pacific Rim. S premiérou se zatím počítá na začátek června 2021.

--- 

Vytáhni v hospodě: Trevorrow a Connolly se potkali, když byli na stáži v Saturday Night Live. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace