Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alicia Vikander vraždí v Japonsku


ikona
Mr. Hlad
alicia vikandernetflix
Oscarová hvězda a představitelka Lary Croft míří do země vycházejícího slunce.  

Švédka Alicia Vikander teď nejspíš dost netrpělivě vyhlíží, jak se bude v kinech dařit jejímu Tomb Raiderovi. My jsme z adaptace slavné herní série nadšení a věříme, že přijde dost lidí na to, aby studio odklepl druhý díl. A Vikander byla jeden z hlavních důvodů, proč jsme z kina odcházeli tak spokojení. Ale sequel se bude řešit nejspíš až za pár týdnů, až bude jasné, jak to dopadlo co se týče tržeb. Mezi tím si však tahle oscarová herečka vybírá i další role. A vypadá to, že i její novinka by mohla stát za pozornost. 

 

The Earthquake Bird vzniká ve spolupráci společnosti Ridleyho Scotta Scott Free a Netflixu a mělo by jít o noir thriller z prostředí Japonska. Vikander si tu zahraje mladou ženu, kterou začnou podezřívat z vraždy, když beze stopy zmizí její kamarádka. Obě holky totiž chodily s místním fotografem a je jasné, že to s tím kamarádstvím nebylo až tak žhavé. Vedle Alicie Vikander si zahraje Riley Keough z Mad Maxe a o scénář a režii se postará Wash Westmoreland, který je zodpovědný za oscarovovku Pořád jsem to já. 

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 2017 si Alicia Vikander vzala Michaela Fassbendera. V roce 2016 odmítla roli v jeho Assassin‘s Creed. To musí být láska. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace