Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC představí Darkseida bez Justice League


ikona
KarelR
ava duvernaydcjustice league 2new godsnovi bohove
Když to nejde přes superhrdiny, proč se nehnout kupředu přes záporáka? 

Propojený filmový vesmír od DC nenápadně vyklízí pole. Aquaman, Wonder Woman 2 nebo Shazam! do něj stále budou patřit, studio Warner Bros. ale potvrdilo, že nemají přímo směřovat ke druhé Lize spravedlnosti. Místo kopírování Marvelu se přejde k letmým narážkám, které nezaberou velké dějové úseky (třeba v Shazamovi budou Superman a spol. jen jako figurky v hračkářství). Zároveň to však neznamená, že je šance na Justice League 2 úplně mrtvá - jen se k ní možná dojde velmi nečekanou cestou.

Jak přesně? Warneři najali Avu DuVernay (Selma, V pasti času), aby zadaptovala comics Noví bohové, jenž se točí kolem vzniku a dlouhodobé rivality planet New Genesis a Apokolips. Na New Genesis vládne Highfather, což vám asi nic neřekne. Apokolips je však domovem "DCčkového Thanose" Darkseida, jehož generál Steppenwolf se loni objevil v Lize spravedlnosti a měl připravit půdu pro příchod svého pána.

Z velkých plánů na Justice League 2 s Darkseidem nakonec sešlo, protože jednička vydělala "jen" 658 milionů dolarů a stala se nejméně výdělečným z nových DC filmů. Jestli však uspějí Noví bohové, kteří vlastně poslouží jako Darkseidův origin, Justice League 2 se může vrátit do hry jako crossover dvou filmových sérií. A tomu už se v Hollywoodu přiklepává rozpočet mnohem snadněji...

---

Vytáhni v hospodě: Nejoblíbenější superhrdinskou Avy DuVernay je Big Barda z Nových bohů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace