Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Ready Player One: Hra začíná


ikona
KarelR
ernest clineready player onesimon peggsteven spielberg
Román Ernesta Clinea se za chvíli ocitne v kinech. Jak moc se na něj můžeme těšit? 

Ready Player One je asi jediná novější kniha, kterou četla celá redakce MovieZone. Její adaptace nás tedy ohromně zajímá, i když nejsme moc spokojení s reklamní kampaní. Spielberg jako by filmu zapomněl vdechnout srdíčko a Warneři ho prodávají jako opulentní, avšak dost povrchní digivýlet. A pokud chcete věřit prvním reakcím, upoutávky vlastně nejsou daleko od pravdy.

Film se promítal kritikům a zároveň měl na premiéru na festivalu SXSW, trochu "povolanější" ohlasy se tak šikovně smísily s čistě fandovskými. Všichni se víceméně shodují na tom, že je Ready Player One oddechová blockbusterová jízda, která vytahuje jednu atrakci za druhou. Na nudu tak v podstatě není čas, protože za každým rohem čeká 10 filmových odkazů, za oponou se nicméně neschovává nic extra.

Ready Player One má údajně problémy s postavami, kterým jednoduše moc nefandíte, všechno tak zachraňuje promakaný digitální svět. Trávit čas v Oasis je podle všeho ohromná zábava, jíž si filmoví nadšenci užijí dvojnásob. Na eskapický milník to však nevypadá, což naznačuje i průměrný rating 6,1/10 na Rotten Tomatoes.

Recenzí je zatím jen 21 a 16 z nich obrací palec nahoru. Očividně ale nepadají vysoká hodnocení, a i když se mluví o nejzábavnějším Spielbergovi za dlouhou dobu, nepočítejte s tím, že byste na něj vzpomínali do konce života.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace