Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscaři v on-line reportu: Jak se rodil triumf Tváře vody?


ikona
Cival
guillermo del torooscarshape of watersteven spielbergthe postthree billboards
Od půl druhé refreshujte! 

Oscary jsme sledovali na ČT2 a komentovali je zde celou noc - co tahle očekávaná filmová noc přinesla?

05:47 - Bez šoků a bez skandálů. Tvář vody ustála letošní oscarovou sezónu stylem start - cíl a po režii se raduje i ze sošky pro nej film. Malebná a milá lovestory inspirovaná padesátkovými brakovými sci-fi mi nepřipadá jako jeden z těch zásadních filmů nového století, ale Akademie si myslí zjevně něco jiného. Tož gratulace.  

05:45 - Triumf Tváře vody dokonán! 

05:40 - A jde se do finále! A předávající Warren Beatty a Faye Dunaway mají šanci na reparát. Hezké gesto, snad to nepohnojí i napodruhé. 

05:35 - Ano, bez překvápka. Příchody Frances McDormand na pódium jsou nicméně vždycky svérázné. Tentokrát stála za pozornost i řeč, která zabojovala za větší inkluzi žen v Hollywoodu. Cena je ale nanejvíc zasloužená, protože v Billboardech byla její role parádní... a nikdo na světě by ji takhle nezahrál! 

05:30 - Nej herečku dekoruje Jodie Foster a Jennifer Lawrence. Jodie je strašně malá, JLaw zas kobyla. A vtípky o Meryl Streep slabší. MImochodem žen určitě byla nadpoloviční většina mezi uvaděčkami, příští rok nás čekají protesty mužů! 

05:29 - Dočkáme se ve finále překvapení? Všechno je připraveno pro Frances a Tvář vody, tak uvidíme...  

05:24 - Žádné překvapení ani u herců! Gary Oldman se konečně dočkal, a i když asi víc budeme milovat jeho kreace v Leonovi nebo Pátém elementu, asi není na světě filmový fanda, který by sošku téhle legendě nepřál. Borec z Drákuly, Jeden musí z kola ven nebo Hannibala byl po právu oceněn.

 

05:20 - Další dojemný klip se sestřihem nejslavnějších herců a Helen Mirren s Jane Fonda vtipkující o tom, že jim je mnoho let.

05:14 - Guillermo del Toro triumfuje díky Tváři vody! Hispánská nadvláda pokračuje, což del Toro akcentoval i ve své řeči. Je to šikovný režisér, který tak dlouho drtil brakové látky jako Blade II nebo Hellboy, až nakonec dostal noblesního Oscara. Není to jeho nejlepší film, ale i tak... ať si toho plešouna užije.  

05:13 - A dekorují se režiséři. Sál fandí herečce Gretě Gerwig a debutantovi Jordanu Peelovi, ale my máme jiné favority. 

05:09 - In Memoriam sestřih za mě letos trochu odfláklý. Škoda, že do něj museli na poslední chvíli přibýt i skladatel Jóhann Jóhannsson a ta-paní-z-Notting-Hill. 

05:04 - Připravte si kapesníky, přichází klasický sestřih nebožtíků a nebožek z filmového světa. Zpívá k tomu Eddie Vedder z Pearl Jam, to chceš.

05:01 - Nej píseň má Coco. Všichni v sále tomuhle animáku evidentně fandí. 

04:59 - Alexandre Desplat si připisuje druhého Oscara za hudbu v Tváři vody. Je to moc šikovný skladatel, nezklamává, ale tóny z jeho posledního filmu jsou na můj vkus přeci až příliš vlídné a Amélii evokující... Zahajuje Tvář vody smrtící oscarový finiš? 

 

04:58 - Další sošku předá Christopher Walken. Laureát ceny za legendárního Lovce jelenů (Rimsy!!!) schytal standing ovation hned, jak se zjevil. 

04:57 - TedGeorge k hudební vsuvce z Největšího showmana: Nic proti zpívající (a oholené) Keale Settle z Největšího Showmana, ale příjde mi to jako kdyby před 17ti lety vyslalo Moulin Rouge na jeviště Kodak Theatre Johna Leguizama místo Ewana McGregora. Chtěl jsem zavzpomínat na parádní oscarový výkon Hugh Jackmana před deseti lety a jeho nepřítomnost mě konsternuje... 

04:56 - Zatím se sošky dost rovnostářsky dělí. Zjevně se bude o šťastných a šťastnějších rozhodovat až u režie a filmu.

04:53 - Hit z Největšího showmana zazpívala největší a nejuječenější zpěvačka v historii Oscarů. Kde je Dara Rollins, když ji člověk potřebuje? :) 

04:50 - Roger Deakins to na čtrnáctý pokus dal! Největší kameramanská legenda to nezvládla díky coenovkám nebo Shawshanku, Blade Runner 2049 mu ale Oscara přinesl. Kdyby pod ním byl podepsán jiný kameraman, kdo ví, jestli by to pro tenhle sci-fi sequel klaplo. Ale to jsou jen kdyby... Deakins si sošku zaslouží jako málokdo! 

 

04:47 - Sandra Bullock vtipkuje o svém stáří a chystá se předat sošku za nej kameru. 

04:43 - Alespoň lehká úlitba starým bílým republikánským militaristům - půvabná koláž nej válečných filmů na počest hrdinů ve zbrani. Klip uvedl padouch z Posledního mohykána Wes Studi, Kimmel ho parádně oglosoval omlouvou za to, že je v sestřihu Matt Damon.

 

 

04:36 - A za scénář fanfáry pro Jordana Peela, co napsal Uteč! Fandím mu, protože tohle je fakt skvěle kousavá satira v hororovém hávu. Skvělá práce a velký krok pro celý žánr. 

04:35 - Zázrak se nekoná, Logan utřel. Ale i James Ivory je zručný tvůrce. Tahle legenda proměnila čtvrtou nominaci skrze scénář Call Me By Your Name. Za Pokoj s vyhlídkou, Soumrak dne nebo Rodinné sídlo to dřív nevyšlo. 

 

04:32 - Krásný černo-bilý pár Black Panther a Harley Quinn předává sošku za nej adaptovaný scénář. 

04:29 - Tklivá koláž bojující za rovnoprávnost a větší diverzitu nejen v Hollywoodu oslavila všechny průkopníky mezi černochy, ženami, transexuály a Pakistánci... a zjevně i mezi rybími lidmi.  

04:22 Největší oscarovou kráskou je zatím jednoznačně Eiza Gonzalez z Baby Driver. Ve žlutých šatech je smrtící. 

04:15 Sošky pro dokumentární kraťas Heaven is a Traffic Jam on the 405 a dojemnou hranou miniaturu The Silent Child. Jdu jíst. 

04:08 - Konfrontace hvězd a obyčejného člověka zabírá i letos. I když jsou diváci v tom obyčejném kině uječené hysterky. 

04:06 - Když už si nechat zkazit film, tak doufám, že by to provedla Gal Gadot. 

04:04 - TedGeorge k vítězství Coco: Coco je nádherný animák, který si tu sošku zasloužil. Na první pohled to sice silně připomíná Knihu života produkovanou Guillermem del Torem, ale na ten druhý už člověk hltá chytrý a na několika místech velmi překvapivý příběh zabalený do klasicky precizního pixarovského kabátu. Takže ani za ty závěrečné slzy se člověk tentokrát nestydí. 

  

04:01 - Skeč s hvězdnou návštěvou ve skutečném kině má hodně zajímavý product-placement. Disney tam vlastně narval nejen Lukea Skywalkera ze Star Wars, ale jde se i na disneyovku Wrinkle in Time (prý dost hroznou) a zúčastní se i nová Mary Poppins Emily Blunt. Takhle se to dělá! 

03:56 - Dlouhé roky se tvrdilo, že cena za střih znamená, že film vyhraje i celkově. Teď to asi nebude pravda - prostě rozhodlo, že Nolanův Dunkerk má nejsofistikovanější střihovou skladbu. A proto vyhrál. Cena pro Lee Smitha, co s Nolanem dělal na Interstellar, Dokonalém triku, Temném rytíři i Počátku. 

03:53 - Blade Runner 2049 boduje díky trikům! Je to radost a fajnové upozornění na kvalitně odvedenou práci u tohohle sequelu, co nemá na růžích ustláno. Parádní práce s designem, kulisami, oživováním dávných krásek i futuristických vznášedel, na němž má podíl i české UPP! 

 

03:52 - Před chvílí byla na pódiu delegace ze Star Wars, uvidíme, jak pomůže filmu v rámci kategorie nej vizuální efekty. 

03:50 - 90. Oscaři = reklam jak nasráno 

03:41 - Pixarovská jízda zase jednou naplno! Coco podle očekávání zakončilo své triumfální tažení Oscarem! Já mám z výhry Coco velkou radost, na rozdíl od kolegů mám vkus a vím, že je to animovaná lahůdka. :)

03:39 - Nejlepší animovaný kraťas vyhrál Dear Basketball. Takže zvítězil legendární Kobe Bryant! Byl totiž scenárista a producent! 

03:35 - Rimsy ke kategorii nejlepší neanglicky mluvený film: Chile se těší z prvního Oscara a Jižní Amerika s transgender tématem porazila poklidnější evropské příběhy. Trio zástupců starého kontinentu jsem v recenzích chválil, ale zjevně to nestačilo na výkon skutečné transgender herečky Daniely Vegy. Nic proti samotné Fantastické ženě, ale nabízí se myšlenka, jestli akademici nevolili hlavně podle tématu a snahy působit co nejliberálněji… 

03:30 - "Všechno jsem to dokázala sama". Kdyby Allison Janney zůstala jen u téhle věty, mohla to být nejoriginálnější děkovačka ever. 

03:29 - Žádné velké překvapení: Allison Janney si odnáší cenu za nej herečku ve vedlejší roli díky kreaci v Já, Tonya. 

 

03:23 - Kategorie nejlepší cizojazyčný film se kupodivu obešla bez české účasti. Ehm. Každopádně favority z Ruska a Švédska trumfla chilská Fantastická žena. Trochu překvápko. Ale tak, znáte to... zas jsou tam transky, tak čemu se divit :)

03:21 - Další stará paní na plac! Po kdysi velmi nádherné Eva Marie Saint z V přístavu tentokrát přišla babička z West Side Story. A pak že v důchodu musíte jen okopávat záhony a rozesílat po mailech fake news! 

03:15 - Hudební vsuvky, představující nej písně, mě teda tvrdě nudí. A to i když Remember Me z poslední pixarovky trochu rozhýbává v realitě svět Coco.  

03:10 - Když Guillermo del Toro natáčel Tvář vody, asi ho nenapadlo, že zrovna tahle střídmá položka z jeho filmografie bude sbírat Oscary. Jak k tomu hellboyovská Zlatá armáda přijde, když na ní soška nezbyla, zatímco na Tvář vody ano?! :) 

03:06 - Předávající Kumail Nanjiani z Pěkně blbě je zatím nejvtipnější a má největší obočí. Oscara za nejlepší výpravu přinesl Tváři vody! 

03:05 - Franta Fuka nechlastá, nehulí a zjevně ani nedealuje, proto přeložil "pot" jako popcorn, a ne jako trávu. Veselé. 

03:01 - I Oscar za zvuk pro Dunkerk! Vždycky když se stane to, co letos, totiž že oba zvukové Oscary uzme jeden film, logicky se musí nejen laikové ptát, jaký je mezi oběma kategoriemi rozdíl. Poradí vám tenhle článek. Dunkerk jinak stojí za všechny technické sošky, takže paráda. 

02:59 - Nejlepší střih zvukových efektů pro Dunkerk! Každý Oscar pro nolanovku se cení. Máme radost, protože tohle byla nejen po zvukové stránce v kinech úžasná podívana.

 

02:57 - Hudba z Interstellaru, Lásky nebeské, Forresta Gumpa i Lawrence z Arábie provedla spolu s Rogerem Ebertem krásným sestřihem napříč filmy z devadesátileté oscarové historie. Tolik skvělých filmů, že byste se z toho udělali... Tohle video bude na YouTube hodně vysoko v trendech.

 

 

02:50 - Oscaři jsou zatím hodně černí, ale celkem bezproblémově, pokud nejste volič Okamury. I narážky na Black Panthera, i fórek s Uteč měly hlavu a patu. Jen song od Mary J. Blige (zároveň nominace za píseň i vedlejší herečku) přeci jen uspával.  

02:41 - Oscara má Netflix! Nejlepší dokument roku je Icarus, nejen o sovětském dopingu. Tak za rok snad i pozitivně o sportu s The Nagano Tapes! :)

02:36 - Jimmy Kimmel sice opakovaně bojuje za krátké děkovačky, ale všichni víme, že problém ceremoniálu je odkaždiva někde jinde. Reklamy, reklamy a zase reklamy... to díky nim má to mecheche čtyři hodiny. Každopádně člověk s nejkratší děkovačkou vyhraje vodní skútr. Tipuju, že si ho odnese Christopher Nolan. :)  

02:33 - Akademie uvažovala střídmě a před opulentními kostýmními orgiemi upřednostnila dokonalou práci z Niti z přízraků Paula Thomase Andersona. Kdo ten film viděl, nemůže o zaslouženosti pochybovat. 

02:31 První Oscar pro Nit z přízraků za nej kostýmy!

02:28 - Nejlepší masky měla Nejtemnější hodina! Brutální proměna Garyho Oldmana ve Winstona Churchilla vynesla prvního Oscara Nejtemnější hodině. Trojice tvůrců, kteří mají ve filmografii krom Benjamina Buttona i kousky jako Klik, Norbit 2, Kruh 1 i 2 nebo G. I. Joe, se konečně raduje. Maskéři zjevně nedělí na vysoké a nízké umění...

 

02:25 - Bývalá izraelská Miss a Wonder Woman Gal Gadot se hned zkraje uchází o pozici nejvíc sexy ženy večera, spolu s Armie Hammerem předá sošku za masky (s partou nejpřekvapivějších nominantů). 

02:23 - Reklamy na České lvy a na premiéru Vejdělkova filmu Tátova volha asi ještě dnes v noci hodněkrát uvidíme. Au. 

02:21 - Sam Rockwell se konečně dočkal! Upřímně řečeno jsem si po těch průlomových rolích v Zelené míli a Milujte svého zabijáka myslel, že to přijde mnohem dřív, ale ani teď není pozdě. Padesátiletý Sam Rockwell je po právu pozlacený a předurčuje hereckou krasojízdu filmu Martina McDonagha Tři billboardy kousek za Ebbingem. McDonagh píše mimochodem vždy herecky velmi vděčné scénáře.

02:18 - První Oscar pro Sama Rockwella i Billboardy! 

 

02:15 - Parádní sestřih vítězů ceny za nej herce ve vedlejší roli připomněl za zvuků Whiplash, že tuhle sošku uzmuli králově jako Freeman, Ledger, Pesci, Connery nebo Bardem. Kdo se letos přidá?  

02:11 - Letos budou nejspíš Oscaři patřit fantasy Tvář vody. Aplaus v sále to naznačuje, stejně jako Kimmelova glosa: "Letos to chlapi tak zkazili, až začali ženský chodit s rybama." 

02:06 - Tradiční úvodní střihový skeč byl letos velmi krátký, retrostylizovaný tak trochu ve stylu Tváře vody. Krotký je i Kimmelův úvodní monolog, který sice hodně jede ve stylu #metoo a podpory žen a černošské komunity, ale naštěstí s nadhledem a citem pro vtipné pointy.

02:00 - Nejzásadnější bude ale kategorie kamera, protože tady může konečně vyhrát génius oboru Roger Deakins. Tenhle velikán už neproměnil třináct nominací, a to ani za loženky jako Shawshank, Fargo, Tahle země není pro starý nebo Skyfall. Dvorní kameraman Coenů, který dělal i se Scorsesem, by konečně mohl díky Blade Runner 2049 slavit.  

01:54 - Hlavní otázky večera: Kdo z naišch oblíbenců Nolan - Anderson - del Toro se konečně dočká režijního Oscara? Bude se ze sošky radovat comicsový Logan? Dočká se Meryl Streep asi 87. vítězství ze svých 456 nominací? Bude v technických kategoriích válet Baby Driver, Blade Runner 2049, Dunkerk, Star Wars nebo někdo úplně jiný? Jak moc se budou strůjci Coco tvářit překvapeně, až vyhrají? :)

01:48 - Večerem bude kupodivu znovu provázet sympaťák Jimmy Kimmel, jenž byl z loňského obálkového faux pas logicky hodně rozhozen. Ale nakonec ho rozdýchal, stejně jako celá oscarová produkce, která s tímhle historickým failem operovala i v rámci reklamní kampaně. 

01:42 - Největším favoritem ceremoniálu je samozřejmě del Torova fantasy Tvář vody. Ale v posledních letech jsme se dočkali spousty překvapení - různých přerozdělení cen mezi více favoritů, jiné sošky pro režiséra a film (dřív získal obojí skoro vždy stejný titul) a dalších podivností...

01:38 - Módní policii jsem se letos rozhodl nezařadit. Původně v obavě, že půjde o další velkou společenskou akci, kde se všichni stádně navlečou do černých hábitů. Když se ale tahle hrozba ukázala lichá, tak pak hlavně kvůli tomu, že na červeném koberci padne určitě tolik #metoo a #timesup otázek a odpovědí, že by jeho sledování běžný smrtelník nemusel ustát.

01:30 - Vítejte u on-line přenosu z jubilejních 90. Oscarů. Dnešní nocí vás provedu primárně já, Cival, což mi nedělá ani v nejmenším radost... ale už devátý rok po sobě se mi nepovedlo tuto bohulibou činnost udat někomu jinému z redakce, takže tu s vámi bohužel následující noc stráví moje maličkost. Svět je někdy krutý místo. 

 

NOMINACE: 

Radost má určitě Gullermo del Toro, jehož fantasy romance Tvář vody bude bojovat o třináct Oscarů. Část z nich jsou samozřejmě za technické kategorie, ale to číslo je i tak úctyhodné.  Z celkem velké dálky na del Tora kouká Christopher Nolan s osmi nominacemi za iDunkerk, Tři billboardy kousek za Ebbingem se sedmi a Nit z přízraků, která na Glóbech celkem ostrouhala, ale teď bude bojovat o šest sošek. Stejně jako Nejtemnější hodina. Indie drama Lady Bird pak vybojovalo pět nominací a hororový hit Uteč čtyři. 

 

 

Kompletní přehled nominací:

Nejlepší film
Akta Pentagon: Skrytá válka
Call Me By Your Name
Dunkerk
Lady Bird
Nejtemnější hodina
Nit z přízraků
Tvář vody
Tři billboardy kousek za Ebbingem
Uteč

Tip na vítěze: Tři billboardy kousek za Ebbingem

Přáli bychom: Dunkerk

Nejlepší herec v hlavní roli
Daniel Day-Lewis (Nit z přízraků)
Daniel Kaluuya (Uteč)
Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq.)
Gary Oldman (Nejtemnější hodina)
Timothée Chalamet (Call Me By Your Name)

Tip na vítěze: Gary Oldman

Přáli bychom: Daniel Day-Lewis

Nejlepší herečka v hlavní roli
Frances McDormand (Tři billboardy kousek za Ebbingem)
Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá válka)
Margot Robbie (Já, Tonya)
Sally Hawkins (Tvář vody)
Saorsie Ronan (Lady Bird)

Tip na vítěze: Frances McDormand

Přáli bychom: Frances McDormand

 

Nejlepší herec ve vedlejší roli
Willeem Dafoe (Florida Project)
Woody Harrelson (Tři Billboardy kousek za Ebbingem)
Richard Jenkins (Tvář vody)
Christopher Plummer (Všechny prachy světa)
Sam Rockwell (Tři billboardy kousek za Ebbingem)

Tip na vítěze: Sam Rockwell (Tři billboardy kousek za Ebbingem)

Přáli bychom: Woody Harrelson (Tři Billboardy kousek za Ebbingem)

Nejlepší herečka ve vedlejší roli
Allison Janney (Já, Tonya)
Laurie Metcalf (Lady Bird)
Leslie Manville (Nit z přízraků)
Mary J. Blige (Mudbound)
Octavia Spencer (Tvář vody)

Tip na vítěze: Allison Janney (Já, Tonya)

Přáli bychom: Leslie Manville 

Nejlepší režie
Christopher Nolan (Dunkerk)
Greta Gerwig (Lady Bird)
Guillermo del Toro (Tvář vody)
Jordan Peele (Uteč)
Paul Thomas Anderson (Nit z přízraků)

Tip na vítěze: Guillermo del Toro (Tvář vody)

Přáli bychom: Christopher Nolan (Dunkerk)

Nejlepší původní scénář
Lady Bird (Greta Gerwig)
Pěkně blbě (Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon)
Tvář vody (Guillermo del Toro, Vanessa Taylor)
Tři billboardy kousek za Ebbingem (Martin McDonagh)
Uteč (Jordan Peele)

Tip na vítěze: Tři billboardy kousek za Ebbingem (Martin McDonagh)

Přáli bychom: Tři billboardy kousek za Ebbingem (Martin McDonagh)

Nejlepší adaptovaný scénář
Call Me By Your Name (James Ivory)
Logan (Scott Frank)
Mudbound (Dee Rees, Virgil Williams)
The Disaster Artist (Scott Neustadter, Michael H. Weber)
Velká hra (Aaron Sorkin)

Tip na vítěze: Call Me By Your Name (James Ivory)

Přáli bychom: Logan (Scott Frank)

 

Nejlepší animovaný film
Coco
Ferdinand
Mimi šéf
S láskou, Vincent
The Breadwinner

Tip na vítěze: Coco

Přáli bychom: Coco

Nejlepší cizojazyčný film
L'insulte
Nemilovaní
Teströl és lélekröl
Una Mujer Fantástica
Čtverec

Tip na vítěze: Nemilovaní

Přáli bychom: Nemilovaní

Nejlepší kamera
Blade Runner 2049 (Roger Deakins)
Nejtemnější hodina (Bruno Delbonnel)
Dunkerk (Hoyte van Hoytema)
Mudbound (Rachel Morrison)
Tvář vody (Dan Laustsen)

Tip na vítěze: Blade Runner 2049 (Roger Deakins)

Přáli bychom: Blade Runner 2049 (Roger Deakins)

Nejlepší střih
Baby Driver
Dunkerk
Já, Tonya
Tvář vody
Tři billboardy kousek za Ebbingem

Tip na vítěze: Tvář vody

Přáli bychom: Dunkerk

Nejlepší výprava
Kráska a zvíře
Blade Runner 2049
Nejtemnější hodina
Dunkerk
Tvář vody

Tip na vítěze: Blade Runner 2049

Přáli bychom: Blade Runner 2049

Nejlepší kostýmy
Kráska a zvíře
Nejtemnější hodina
Nit z přízraků
Tvář vody
Victoria and Abdul

Tip na vítěze: Kráska a zvíře

Přáli bychom: Nit z přízraků

 

Nejlepší masky
Nejtemnější hodina
Victoria and Abdul
(Ne)obyčejný kluk

Tip na vítěze: Nejtemnější hodina

Přáli bychom: Nejtemnější hodina

Nejlepší hudba
Dunkerk
Nit z přízraků
Tvář vody
Star Wars: Poslední z Jediů
Tři billboardy kousek za Ebbingem

Tip na vítěze: Nit z přízraků

Přáli bychom: Nit z přízraků 

Nejlepší píseň
The Mystery of Love (Call Me By Your Name)
Remember Me (Coco)
Stand Up for Something (Marshall)
Mighty River (Mudbound)
This is Me (Největší showman)

Tip na vítěze: This is Me (Největší showman)

Přáli bychom: Remember Me (Coco)

Nejlepší zvuk
Baby Driver
Blade Runner 2049
Dunkerk
Tvář vody
Star Wars: Poslední z Jediů

Tip na vítěze: Blade Runner 2049

Přáli bychom: Dunkerk

Nejlepší střih zvukových efektů
Baby Driver
Blade Runner 2049
Dunkerk
Tvář vody
Star Wars: Poslední z Jediů

Tip na vítěze: Baby Driver

Přáli bychom: Dunkerk

 

Nejlepší vizuální efekty
Blade Runner 2049
Strážci Galaxie Vol. 2
Kong: Ostrov lebek
Star Wars: Poslední z Jediů
Válka o planetu opic

Tip na vítěze: Blade Runner 2049

Přáli bychom: Válka o planetu opic

Nejlepší dokument
Abacus: Small Enough to Jail
De sidste mænd i Aleppo
Icarus
Strong Island
Visages villages

Nejlepší kraťas
DeKalb Elementary
My Nephew Emmett
The Eleven O'Clock
The Silent Child
Watu Wote: All of us

 

Nejlepší dokumentární kraťas
Edith+Eddie
Heaven is a traffic jam on the 405
Heroin(e)
Knife Skills
Traffic Stop

Nejlepší animovaný kraťas
Dear Basketball
Garden Party
LOU
Negative Space
Revolting Rhymes 

Výsledky budeme znát v noci z 4. na 5. března. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace