Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #440 o Venomovi a Mission: Impossible


ikona
KarelR
mission: impossible 6mr. beanpadesat odstinu sedishowgirlssteven spielbergthortom cruisevenomvíkendový výplach
Co se skrývá v teaseru Venoma? Umí Tom Cruise létat s vrtulníkem? A proč Taika Waititi natočil Thora 3? 

Zábavný, odvážný a nečekaně žhavý výplach.

Analýza týdne

První teaser Venoma pobouřil comicsové fanoušky tím, že v něm v podstatě nic není. Je to ale pravda? Ačkoliv se na první pohled zdá, že tvůrci filmu nic neodhalili, přední český influencer Walome (modří vědí...) si myslí pravý opak. Upoutávka je podle něj přímo narvaná zajímavostmi, které si zaslouží důkladnější rozbor. A jelikož teď na MovieZone nestíháme, jsme moc rádi, že se analýzy teaseru ujal nefalšovaný expert!

Přiznání týdne

Taika Waititi patří mezi nejzábavnější marvelácké režiséry a teď jsme se konečně dozvěděli, proč natočil Thora 3. Šlo mu o followery na Twitteru!

Upřímný trailer týdne

Spousta upřímných trailerů likviduje současné filmy, občas se ale zabrousí i do minulosti. Třeba jako tenhle týden s výborným vzpomínáním na Showgirls.

Vzpomínka týdne

V režii Jiřího Stracha a produkci Filipa Brouka brzy vznikne celovečerní film Příběh kasuára. Hlavně role se ujme Cival a Rimsy už se nemůže dočkat, až si tuhle lahůdku zrecenzuje. První ochutnávku si každopádně můžete pustit tady, a co se týče kampaně na HitHitu, ta se rozjede co nevidět!

Pokec týdne

Minulý týden vám Mr. Hlad nabídl roundtable s nejvýraznějšími herci minulého roku. Že vás bavil a chcete víc? OK, tady máte jeho dámskou protiváhu.

Komediant týdne

Rowan Atkinson je komediální génius. A pokud byste chtěli vědět, co dává Mr. Beanovi (a dalším Atkinsonovým postavám) jejich výjimečnost, můžete si to vyslechnout v nové videoeseji od Nerdwritera.

Zvuk týdne

Nerdwritera si výjimečně dáme ještě jednou. Rozebral totiž Spielbergovu práci se zvukem a jako vždy je to fascinující podívaná.

Padesát odstínů týdne

James Corden zázračně ospravedlnil vznik Padesáti odstínů šedi. Pokud byly knihy a filmy jen předehrou k téhle výborné scénce (sorry, Rimsy...), všechno najednou dává smysl!

Frajer týdne

Spoustu herců by šlo ve spoustě blockbusterů nahradit. Tom Cruise je ale v Mission: Impossible nenahraditelný, a pokud jste žasli nad tím, jak v pětce visel na startujícím letadle, možná vás bude zajímat, jak v šestce létá s vrtulníkem. Holy f...

Duel týdne

V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší role Daniela Day-Lewise. S přehledem vyhrál Hawkeye z Posledního mohykána, na něhož se nechytali ani  Bill 'The Butcher' Cutting z Gangů New Yorku nebo Daniel Plainview z Až na krev.

Tenhle týden se bude duel týkat Padesáti odstínů šedi. Proklínaná filmová série je konečně za námi, takže máme na dlouhou dobu poslední šanci nad ní kroutit hlavou. A čím to lepším to doplnit, než dotazem: Který "erotický" film je podle vás nejlepší? Určitě chápete, že se ptám na bijáky z ranku Eyes Wide Shut a Základního instinktu, tak klasicky házejte favority do perexu a připisujte (jmenovité...?) důvody.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace