Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Widow má sólovku


ikona
Mr. Hlad
avengersblack widowmarvelscarlett johansson
Scarlett Johansson se po letech slibování konečně dočká vlastní marvelovky 

No že to trvalo. Postava Black Widow je v marvelovském filmovém vesmíru už pořádně dlouho. Poprvé se nám předvedla už ve dvojce Iron Mana a od té doby kryje záda slavnějším a obvykle i mocnější superhrdinům. Scarlett Johansson patří momentálně mezi nejpopulárnější herečky, ale vydupat si u Marvelu vlastní sólovku evidentně není žádná legrace. Tady se plánuje hodně dopředu a i když studio i herečka chtěli film dostat do kin, víceméně vždycky, když na něj přišla řeč, naznačovalo se, že si na něj chvilku počkáme. Black Widow zkrátka neměla prioritu, respektive nebyla sranda najít zajímavý příběh a sladit rozvrh studia s vytíženou hvězdou. Teď se ale začínají dít zajímavé věci. 

 

Marvel totiž najal scenáristku Jac Schaeffer, která má napsat pro Black Widow sólovku. Tahle dáma má na kontě blížící se komedii Nasty Women s Anne Hathaway a také sci-fi o mimozemské invazi The Shower, kolem níž Hathaway taky krouží. O čem sólovka Black Widow bude, to zatím netušíme. Na jednu stranu tyhle plány možná naznačují, že Natasha Romanoff přežije události ve trojce a čtyřce Avengers a může se pak dočkat vlastního dobrodružství, na druhou se klidně můžeme podívat do minulosti. Marvel se tomu evidentně nebrání a když se může Captain Marvel odehrávat v devadesátých letech, asi by nebyl problém zjistit, jak se vlastně nejslavnější comicsová špiónka dostala ke svému řemeslu. Flashbacky ve dvojce Avengers ukázaly, že by to mohla být zajímavá podívaná. Tak snad na ni nebudeme čekat dlouho. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Marvel původně nabídl roli Black Widow Emily Blunt, ale musela dotočit Gulliverovy cesty a neměla čas. Chudák. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace