Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Cloverfield se zpozdí


ikona
KarelR
cloverfieldgod particlej. j. abramsoverlord
Po Monstru a Ulici Cloverfield 10 se podíváme do vesmíru. 

Včera jsme odhalili našich 10 nejočekávanějších filmů roku 2018, mezi něž se vešel i nový přírůstek do cloverfieldské antologie. Sci-fi s pracovním názvem God's Particle se má odehrávat na vesmírné stanici, jíž po experimentu s částicovým urychlovačem zmizí z dohledu Země. Vzhledem k tomu, že jsme z filmu ještě neviděli ani fotku, ale zněla premiéra v únoru 2018 dost nereálně.

Mr. Hlad nové abramsovské produkci prorokoval odsun. A právě na ten došlo, God's Particle (respektive"Cloverfield něco") totiž půjde do kin až 20. dubna 2018. Po přesunech z února 2017 a října 2017 tak má film už čtvrté datum premiéry. A kdekdo si nejspíš klade otázku, jestli vůbec existuje.

Natáčení God's Particle proběhlo v létě 2016 a zúčastnili se ho Elizabeth Debicki, Daniel Brühl, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang a David Oyelowo, takže... ano, existuje. Abrams a režírující Julies Onah (The Girl Is In Trouble) si nicméně dávají na čas, tak doufejme, že mají krku ladění k dokonalosti a ne záchranu nějaký žánrové katastrofy.

---

Vytáhni v hospodě: Akční horor Overlord, který dorazí 22. listopadu 2018, je podle divokých spekulací "Cloverfieldem 4". Děj se točí kolem amerických výsadkářů, kteří se těsně před vyloděním v Normandii zapletou s něčím nelidským, takže to teoreticky sedí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace