Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinky Roberta Zemeckise a Luca Bessona


ikona
Mr. Hlad
anna kendrickhelen mirrenluc bessonna obzorurobert zemeckis
Luc Besson se vrací ke kořenům, Robert Zemeckis pomáhá Stevu Carellovi s traumatem a Adam Driver se střetne s Ku Klux Klanem. 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu podle skutečných událostí od režiséra Spika Leeho Black Klansman se černošskému policistovi povede dostat se do čela Ku Klux Klanu. Ve filmu Dog Days budou hrdinové řešit svoje problémy s nefunkčními životy s pomocí pejsků.

 

Drama The Women of Marwen se točí kolem muže, který se po násilném útoku a několika dnech v kómatu rozhodne dát dohromady s pomocí ne úplně obvyklé terapie. V hlavní roli Steve Carell, za kamerou Robert Zemeckis. V detektivce A Simple Favour se sejdou Anna Kendrick a Blake Lively a bude se točit kolem mladé mámy, která se pokouší zjistit, kam zmizela její nejlepší kamarádka. 

 

V české hořké komedii Chata na prodej se sešli Ivana Chýlková, Jan Kačer nebo Tereza Voříšková. A spolu s nimi zjistíte, že prodat chalupu je skoro stejně těžké jako neuškrtit svoje příbuzné. V novince režiséra oscarového Moonlight If Beale Street Could Talk se bude nastávající matka pokoušet najít důkaz, který by očistil jejího přítele od obvinění ze zločinu. 

 

Luc Besson se v thrilleru Anna vrací ke kořenům a slibuje akční podívanou s charismatickou hlavní hrdinkou. Před kamerou se objeví Helen Mirren, Luke Evans nebo Cillian Murphy. V thrilleru Bad Samaritan najdou dva zloději během vloupačky ve sklepě svázanou ženu. A dost jim to zkomplikuje situaci. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace