Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Avengers mají nejsledovanější trailer všech dob


ikona
KarelR
ant-man and the waspavengers: infinity warblack panthercaptain marvelmarvelthor: ragnarok
Trocha oslnivých marveláckých čísel, zvěstí a teorií, které zní až moc zajímavě na to, aby se vyplnily. 

Nový trailer Infinity War vidělo za prvních 24 hodin přes 230 milionů lidí. Sesadil tak z trůnu čerstvého rekordmana, jímž byl březnový trailer To se 197 miliony zhlédnutími, a nafouknul odhady tržeb na 2,1 miliardy dolarů. Třetí Avengers by tudíž zakotvili mezi Titanicem (2,187 miliardy) a sedmými Star Wars (2,068 miliardy) a stali se třetí nejvýdělečnějším filmem všech dob. Což... upřímně nezní jako zas tak velká sci-fi?

Kulminace deseti let marveláckého snažení zkrátka odstartovala (podle očekávání) velkolepě. A to se napoprvé jen vysvětlovalo, že se k Avengers kromě Doctora Strange a Black Panthera přidají i Strážci Galaxie, jež příště čekejte po boku Tonyho Starka a Petera Parkera (viz záběr z traileru z Comic-Conu). Imf už vám ve skalpelu stihnul vylíčit, co se ve filmu zhruba se bude dít a jak se Black Panther chytře proměnil v předehru před obří avengeří bitvou. Přihoďte si k tomu červencové dostaveníčko s Ant-Manem a Wasp, kteří představí multivesmír (šikovná věc pro Avengers 4) a retro sólovku Captain Marvel z března 2019 (Skrullové!), a máme před sebou další pětici provázaných filmů, po nichž se Spider-Manem 2 nakopne zbrusu nová etapa marveláckého vesmíru.

Z hlediska čísel je letošek pro Marvel vůbec zajímavý. Třetí Thor je totiž na prahu osmisemilionových tržeb (momentálně má na kontě 798,4 milionů), jimiž se tak budou honosit všechny tři nové marvelovky. Strážci Galaxie 2 přepočítávají 863 milionů, Spider-Man vybojoval 880 milionů (na rekordní trojku mu chybělo jen 10 mega!) a Disney mimochodem už potřetí v řadě slaví celkové roční tržby v hodnotě 5 miliard dolarů. A to v prosinci ještě dorazí osmé Star Wars...

Nové zvěsti o tom, že se vrátil do hry nákup Foxů, tedy nejsou dvakrát překvapivé. Myšlenka, že se v Avengers 4 rozjede multivesmír, díky němuž Marvel zapojí do dění X-Meny s Deadpoolem (a navrch rozjede vlastní Fantastickou čtyřku), se samozřejmě pořád zdá být mimo. Ve světě, kde v Sony pohřbili Amazing Spider-Mana a půjčili ho s novou tváří Marvelu, si ale nemůžeme být jistí vůbec ničím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace