Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude, až skončí Avengers?


ikona
Mr. Hlad
avengersblack pantherguardians of the galaxyiron mankevin feigemarvel
Čtyřka Avengers ukončí jednu éru marvelovských filmů. Co přijde po ní?  

Šéfovat Marvelu je asi docela dobrá práce. Zvlášť teď. Třetí Thor v kinech s největší pravděpodobností porazí Justice League, což by před pár lety byla naprosto absurdní představa, ale na rozdíl od DC a Warnerů dovedli Marvel a Disney zkrátka vymyslet fabriku na úspěšné blockbustery. Nejsou přespříliš ambiciózní, umí si chytře hrát se žánry, takže si na své přijdou jak milovníci politických thrillerů, tak sci-fi braku ve stylu osmdesátých let, a diváky to prostě pořád docela baví. A tak to vydělává. Všechny marvelovky od prvního Iron Mana až po třetího Thora stihly v kinech utržit 13,4 miliardy dolarů a nejspíš se hned tak nestane, že by další filmy v kinech zklamaly. Přesto je potřeba myslet na budoucnost. 

 

Příští rok dorazí Black Panther a třetí Avengers, pak je na řadě dvojka Ant-Mana a Captain Marvel a 3. května 2019 se můžeme těšit na Avengers 4. A máme od nich podle všeho čekat velké věci, protože uzavřou jednu velkou marvelovskou kapitolu. Pochopitelně však nastartují další. Kevin Feige teď řekl, že v dlouhodobějším horizontu se do světa podívá dalších dvacet filmů! Jo, to číslo jste si přečetli dobře. Celá dvacítka už je přitom víceméně naplánovaná a máme čekat příběhy, kterou by měly být úplně jiné než to, co jsme viděli doposud. A samozřejmě zcela záměrně, prý bychom měli prozkoumat světy, které budou hodně vzdálené od těch, do nichž jsme se zatím podívali. A to jak geograficky, tak i časově. Konkrétní Feige samozřejmě nebyl, pravděpodobně se ale podíváme do jiných dimenzí, dalších koutů vesmíru, hluboké minulosti i daleké budoucnosti. Comicsovek se tedy nejspíš jen tak nezbavíme. Je ale určitě dobře, že se Marvel bude snažit, aby se od sebe alespoň trošku lišily. Snad jim tohle úsilí vydrží i nadále. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Úplně první film, na kterém Feige pracoval, byl comicsový Blade.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace