Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #429 o Úžasňákových a cestování časem


ikona
KarelR
emoji ve filmujustice leagueloganuzasnakovivíkendový výplach
Jak měli skončit Úžasňákovi? Jak se dělá geniální comics? A jak to často vypadá na ruských silnicích? 

Obyčejný podzimní výplach

Upřímný trailer týdne

Emoji ve filmu jste určitě neviděli, tak konečně máte šanci to dohnat - samozřejmě jen v upřímném traileru, který vás v pěti minutách utvrdí o tom, že k nám tenhle film seslalo samotné peklo.

Cestování časem týdne

Pokud čtete výplach pravidelně, videa od Nerdwritera pro vás nejsou žádnou novinkou. Tentokrát pátral po tom, odkud se vzal koncept cestování v čase, a docela jistě si tu rozšíříte obzory.

Komiks týdne

A Nerdwriter ještě jednou, tentokrát v brilantním rozboru comicsové modly Maus.

Dokument týdne

Chtěli byste se dovzdělat v reáliích druhé světové války? Z MZ diskuze se dala před pár dny vylovit tahle parádní dokumentární série.

Rusko týdne

Videokompilace bouraček nejsou na internetu ničím novým. Rusové teď ale jednu posílají do kin!

Fandovský trailer týdne

Hardcore DCčkáři touží po Snyderově sestřihu Justice League. A jelikož ani petice se 100 000 podpisy nevykouzlí film, který prostě neexistuje, musíte vzít za vděk upoutávkou, která je sestavená pouze z trailerových scén, jež chybí v samotném filmu.

Kancl týdne

Trailer na Logana už se dočkal spousty očekávaných parodií. Teď je tu ale jedna "kancelářská", kterou nikdo nečekal - Scott!

Kraťas týdne

Po neúspěchu Need for Speed s filmem podle Colin McRae Rally jen tak nepočítejte. Naštěstí tu ale máme fanoušky, kteří si natočili tenhle kraťas.

Úžasňákovi týdne

Pánové z Jak to mělo skončit si konečně vzali na paškál Úžasňákovi. A jak správně tušíte, zapojili do toho i Supermana s Batmanem!

Duel týdne

V minulém výplach se řešilo, jestli by měl Ben Affleck pokračovat jako Batman. A i když v Justice League vypadá, že už ho to moc nebaví, vy byste si ho nechali a modlíte se za velkou netopýří pecku od Matta Reevese.

I tentokrát zabrousíme k DC, protože už má většina lidí za sebou Justice League. Ta na ČSFD akorát sklouzla do modrých čísel, takže je ideální čas na duelovou otázku: Která z nových comicsovek od DC je podle vás nejhorší? Svého "favorita" napište do perexu, nezapomeňte uvést pár důvodů a uvidíme, jestli finanční zklamání nové týmovky náhodou nedostane bratříčka.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (42)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace