Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jude Law posílí Marvel


ikona
Mr. Hlad
captain marveljude lawmarvelsamuel l. jackson
Zvládne Jude Law dohlížet na novou superhrdinku Marvelu?  

Jude Law neměl dobrý rok. Loni sice zazářil v seriálu Mladý papež, ale letošní Král Artuš propadl tak, že by se člověk o jeho kariéru začal i trochu bát. Law je naštěstí v pohodě. Má roztočené pokračování harrypotterovských Fantastických zvířat, kde se ujme role Brumbála a dá se očekávat, že ho uvidíme i v dalších filmech. Ale nějaký ten blockbusterový sichr by asi neodmítl. A nejspíš ho dostane, pokud bude chtít, teď si na něj totiž vzpomněli u Marvelu a lákají ho do svého filmového universa. A pokud se obě strany dohodnou, uvidíme ho v chystané comicsovce Captain Marvel

Víme, že hlavní hrdinkou bude Carol Danvers, pilotka, jejíž DNA se smíchá s mimozemskou, díky čemuž záská schopnost létat, větší sílu a tak podobně. Law by si měl zahrát doktora Waltera Lawsona, který si říká Mar-Vell a je to původní comicsový Captain Marvel. A právě on se ujme trochu zmatené Carol, stane se jejím mentorem a naučí ji, jak má využívat své nové schopnosti ke konání dobra. Law by se tak mohl přidat k Samuelu L. Jacksonovi, který si zopakuje roli Nicka Furyho, a Benu Mendelsohnovi, jenž se ujme role záporáka. S premiérou se zatím počítá na jaro 2019. 

---

Vytáhni v hospodě: Downey je Iron Man, Cumberbatch Doctor Strange a Freeman Everett Ross, takže má Marvel v kapse oba Sherlocky  o oba Watsony.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace