Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další trilogie Star Wars se blíží!


ikona
Mr. Hlad
j.j. abramslast of the jedirian johnsonstar wars
Fakt jste si mysleli, že nás po devítce čeká pauza? Ani náhodou, Hvězdné války do toho pořádně šlápnou. 

Je to jen pár dní, co jsme se oficiálně dozvěděli to, co všichni dávno tušili. Po deváté epizodě Hvězdné války rozhodně neskončí. Byla by to pochopitelně blbost a u Disney jasně potvrdil, že s touhle ságou mají hlavouni mnohem větší plány. Za pár týdnů uvidíme osmičku Riana Johnsona, příští rok přiletí Han Solo a rok nato se uzavře trilogie s devátým dílem, k němuž se vrací J.J. Abrams poté, co se studio rozloučilo s Colinem Trevorrowem. A vracet se bude i Johnson. Podle všeho odvedl dobrou práci a se Star Wars si rozumí, a tak si ho u Disneyho pojistili na další projekt. Respektive rovnou na tři.

 

Zkrátka a jednoduše Rian Johnson kutí novou trilogii ze světa Hvězdných válek. O čem bude? Nevíme. Kdy bude? Nevíme. Jisté je ovšem to, že se Johnson u prvního z nových filmů postará jak o režii, tak i o scénář, a slíbil, že další tři příběhy ze světa Star Wars nejen že nebudou řešit rodinu Skywalkerů, ale mají se odehrávat v té části galaxie, kterou fanoušci zatím neměli možnost poznat. Logicky tak dorazí i úplně nové postavy. Jde o hodně ambiciózní projekt, ale na druhou stranu, která jiná sága by si mohla něco podobného dovolit? Jak moc se můžeme začít těšit, zjistíme už v půlce prosince, až uvidíme Posledního z Jediů. Ale co to kecám... těšíme se už teď! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace