Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Devátý Tarantino s DiCapriem a Pittem?


ikona
KarelR
brad pittleonardo dicapriomargot robbiequentin tarantinosamuel l. jackson
Nový film Quentina Tarantina nebude jen o kultu Charlese Mansona a masakru z 9. srpna 1969. 

Quentin Tarantino si pořád stojí za tím, že natočí jen deset filmů, a v roce 2019 by měl dorazit ten devátý. Jeho scénář už pod pracovním názvem #9 koluje Hollywoodem a sám Tarantino teď hledá studio, které by po pádu Harveyho Weinsteina ohlídalo produkci a distribuci.

O Quentinovu novinku se rvou všichni velcí hráči s výjimkou Disneyho. Půjde totiž o tradiční eRko, jež si nebude v ničem brát servítky, a po těch u Myšáka dvakrát neprahnou. Co víme o zápletce? Není toho moc. Charles Manson totiž bude mít ve filmu jen malou roli a krutá vražda herečky Sharon Tate se má také řešit krapet v ústraní. Víceméně jisté je tak pouze zasazení do Los Angeles na přelomu 60. a 70. let a proslýchá se, že nás čeká příběhová mozaika, která bude rámcově připomínat Pulp Fiction.

Tarantino má ve scénáři role pro Leonarda DiCapria, Brada Pitta, Samuela L. Jacksona a Margot Robbie (ta by si mohla zahrát Sharon Tate). Se všemi už se prý sešel a vylíčil jim svoje plány, nikdo ale nic nepodepsal a vůbec není jasné, jestli tahle herecká sestava klapne. Hlavně DiCaprio a Pitt si totiž pečlivě vybírají, čemu budou věnovat svůj čas, a i když s Quentinem v minulosti pracovali, automaticky se na plac určitě nepoženou.

Devátá Tarantinovka má ještě necelý rok do natáčení, takže nečekejte velká oznámení nějak brzy. Jistotou je ale tuhý boj o zbývající role, jelikož se utratí zhruba 100 milionů dolarů (stejně jako u Djanga) a scénář má údajně velký komerční potenciál. Aby taky ne, kdy ho chce Quentin proměnit v takovou hvězdou sešlost!

---

Vytáhni v hospodě: Robert Rodriguez obsadil Rose McGowan do Planety teror čistě kvůli tomu, aby naštval Harveyho Weinsteina, který ji sexuálně obtěžoval a zničil jí kariéru. Harvey na oplátku finančně pohřbil celý Grindhouse.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace