Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v comicsovce Shazam?


ikona
Mr. Hlad
david sanbergdcshazamwarner
Warneři a DC chtějí za rok a půl vypustit do kina comicsovku Shazam! A teď už konečně víme, kdo si zahraje hlavního hrdinu.  

U DC mají teď plné ruce práce s propagací Justice League a jak jste si mohli před nedávnem přečíst i na MovieZone, tak i s budoucností svých comicsovek. Ta přidělává vrásky nejen filmovým fanouškům, ale i studiu, které čekalo větší tržby od Batmana se Supermanem a už nemůže ignorovat to, že plán jít ve stopách Marvelu úplně nevychází. V budoucnu by tedy měly být comicsovky víc svérázné, osobité a comicsové. Těžko říct, jestli se to bude týkat i chystaného Aquamana, kterého dělá James Wan, jak moc se to projeví na Batmanovi Matta Reevese, ale určitě je jisté, že Shazam! na to půjde trošku jinak, než jak jsme si u Warnerů zvyklí. 

 

Režisér David F. Sandberg, který natočil dvojku Annabelle nebo Zhasni a zemřeš, totiž podle všeho svou comicsovku pojme víc jako rodinnou podívanou. A ono by to asi jinak nešlo, hlavní hrdina je totiž kluk Billy Batson, který se po vyslovení magického zaklínadla promění v superhrdinu jménem Captain Marvel, který v sobě spojuje síly šesti bohů a mýtických hrdinů. A zahraje si ho Zachary Levy. Ten byl hodně fajn v seriálovém Chuckovi a objevil se i ve dvojce a trojce Thora, žádná velká hvězda nebo někdo, kdo by působil jako budoucí akční hrdina, to ale není. Na druhou stranu to nebyl ani Chris Pratt, takže proč ne? Pokud navíc Shazam! skutečně bude chtít být pohodovější podívaná, mohl by být pro tuhle roli vlastně ideální. Natáčet by se mělo příští rok a s premiérou se počítá na duben 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace