Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile a staří známí


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonfast and furiousjason stathamjustin linvin diesel
Kdo se vrátí k nejakčnější filmové sáze současnosti? 

Kolem série Rychle a zběsile se v poslední době děly celkem zajímavé věci. A ne, teď nemám na mysli to, že Tyrese „jsem nula, nepřipouštím si to, ale bez téhle ságy bych umýval hajzly na hlaváku“ Gibson držkuje na Dwayna Johnsona, kudy chodí. Spíš jde o to, že se celé universum plné superaut a přestřelených akčních scén zásadně rozšiřuje. Dwayne Johnson a Jason Statham chystají na rok 2019 svůj spin-off a my se celkem těšíme, protože právě tihle dva jsou v posledních filmech o dost zajímavější než čím dál tím otylejší Diesel a jeho bláboly o rodině. I když samozřejmě dojde i na klasickou devítku a tou to neskončí. Deváté Rychle a zběsile uvidíme za tři roky a desítka by do kina měla dorazit v roce 2021. A Diesel teď oznámil, že se vrací dva staří známí. 

 

Oba filmy totiž natočí Justin Lin, jemuž by celá série měla být vděčná za zmrtvýchvstání. Po mizerné trojce se totiž vrátil se solidní čtyřkou a s každým dalším filmem slavil v kinech větší úspěchy a prováděl větší šílenosti. Naposledy si odskočil ke třetímu Star Treku, což bylo taky fajn, ale Rychle a zběsile je přeci jenom „jeho“ značka, takže si zaslouží dotáhnout ji k desátému filmu. Spolu s ním se vrací i Jordana Brewster, která si zahrála Dieselovu ségru a filmovou manželku Paula Walkera Miu Toretto. Ačkoliv si nedovedeme moc představit, k čemu by ve filmu mohla být, její kariéra na tom není tak dobře, že by si mohla dovolit odmítnout návrat. Navíc Michelle Rodriguez nedávno naznačovala, že pokud nedostanou před kamerou víc prostoru ženy, možná se na další díl vykašle a účast Jordany Brewster by mohla tenhle problém rychle a bezbolestně vyřešit. Uvidíme za tři roky. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace