Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Loganova kámoška vlastní film?


ikona
Mr. Hlad
dafne keenhugh jackmanjames mangoldloganwolverinex-men
James Mangold by se rád vrátil k Loganově parťačce. A my mu držíme palce, aby se mu to povedlo.  

Necomicsová comicsovka Logan je bez debat jeden z nejlepších filmů roku, ne-li vůbec nejlepší, ale to budeme řešit až za pár měsíců. V každém případě režisér James Mangold a Hugh Jackman zvládli natočit pomalu plynoucí, špinavý, smutný a brutální film, který ukázal, že comicsový žánr může na plátně vypadat úplně jinak, než jak jsme zvyklí. Film uspěl u diváků i u kritiků a velkou zásluhu na tom měla i malá Dafne Keen, jejíž mrňavá Laura byla Jackmanovi víc než důstojnou spoluhráčkou. A to jak herecky, tak i v akčních scénách, kde tahle dvanáctiletá holka předvedla celkem divoké věci. 

 

Už párkrát se v minulosti řešilo, jestli ji ještě uvidíme. Teoreticky by mohla být součástí X-Force nebo jiného x-menovského týmu, ale oficiálně nikdo nic neprozradil. Ono asi nebylo co, ale James Mangold se teď rozpovídal, že s touhle postavou ještě možná neskončil. Prý momentálně píše scénář pro její film a po úspěchu Wonder Woman, která ukázala, že je poptávka po comicsových filmech se silnými ženskými charaktery, věří, že by z toho mohlo něco být. Co konkrétně, to samozřejmě neřekl, ale X-23 si na stránkách comicsů prožila dost vlastních dobrodružství, asi by fakt nebyl problém zapojit ji víc do x-menovského světa a nejspíš by šlo i přímo navázat na Logana nebo dokonce vyprávět, co se stalo v Mexiku před tím, než se s ním potkala. My bychom byli každopádně celkem rádi, kdybychom ji za pár let v kině viděli znovu. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Scény z Logana, které se odehrávaly v casinu, musela Dafne Keen natočit před zeleným plátnem. Kvůli věku ji nepustili dovnitř. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace