Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: cesta na Měsíc a comicsový masakrátor


ikona
Mr. Hlad
adam sandlerfirst manip manryan goslingtom hardyvenom
Sólovka vražedného Venoma, příběh o cestě ke hvězdám The First Man a spin-off hongkongské mlátičky Ip Man 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

IP Man Side Story: Cheung Tin Chi se na scénu vrátí záporák za třetího dílu a přes držku od něj dostanou mimo jiné Tony Jaa a Dave Bautista. V dramatu Adrift se Shailene Woodley vydá vstříc hurikánu, aby našla a zachránila svého přítele. 

 

Režisér La La Landu a Whiplash bude v First Man vyprávět příběh Neila Armstronga, prvního člověka na Měsíci. A zahraje si ho Ryan Gosling. V hororu Cadaver zjistí Stana Katic, že při hlídání márnice může člověk zažít hodně ošklivé věci. 

 

V akčním dramatu Donnybrook budou Frank Grillo nebo Jamie Bell bojovat o sto tisíc dolarů v ilegálních zápasech. Jim Parsons si z Teorie velkého třesku odskočil do dramatu A Kid Like Jake a pokusí se najít pro svého syna ideální školku.

 

V comicsovce Venom se slavný záporák promění v antihrdinu s tváří Toma Hardyho a prove se s hromadou mnohem nebezpečnějších a děsivějších nepřátel. Adam Sandler se jako kreslený Drákula vydá v Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená na prázdniny a najde novou lásku. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace