Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další plány s Novými mutanty


ikona
Mr. Hlad
josh boonenew mutantsx-men
Kolik dílů hororových X-Menů vlastně uvidíme? A co bychom mohli očekávat od dalších filmů?  

Upoutávka na Nové mutanty nás před pár dny docela překvapila. Režisér Josh Boone sice už v minulosti řekl, že jeho příběh o x-menovské omladině bude horor a že chce vycházet z comicsů, které jsou hodně surrealistické, divné a divoké, ale dokud jsme neviděli upoutávku, moc jsme si to nedovedli představit. Teď už dovedeme. Jestli bude výsledek stát za pozornost, to zjistíme až za pár měsíců, ale je rozhodně sympatické, že Foxové chtějí po trhlém Deadpoolovi a westernovém Loganovi zkusit zase něco trošku jiného a koncept hororu a strašidelného domu jsme v comicsových filmech ještě neviděli. A Josh Boone teď potvrdil, že pokud přijde dost lidí, dostaneme nášup. 

 

Nové mutanty totiž u Foxů plánoval jako trilogii, ale vypadá to, že se nemusíme bát nastavované kaše. Každý ze tří filmů by sice měl být horor, pokaždé prý ale o dost jiný. Jednička se nechala inspirovat příběhy Stephena Kinga, Přeletem nad kukaččím hnízdem nebo Noční můrou v Elm Street, v případné dvojce a trojce by však tvůrci rádi šli zase úplně jiným směrem. Pokaždé ale půjde o komornější záležitost, na epickou notu mají pořád hrát především samotní X-Meni. Rozhodně je to zajímavý přístup, a i když Boone nechce prozradit, jestli by mladé mutanty ve dvojce honil někdo jako Jason Voorhees, narazili by na duchy, armádu zombie mutantů nebo si je podal někdo jako Jigsaw, určitě budeme zvědaví. Tahle snaha zkoušet jiné věci v žánru, který se něčemu podobnému donedávna vyhýbal, je totiž celkem fajn. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace