Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další drsňačka Luca Bessona


ikona
Mr. Hlad
annacillian murphyhelen mirrenluc besson
Luc Besson se po Brutální Nikitě a Lucy opět pokusí ukázat, že akční žánr zvládají i dámy.  

Před pár měsíci se francouzský režisérský klasik a vizionář Luc Besson pokusil o velkolepý návrat se sci-fi Valerian a město tisíce planet. Vizuálně úchvatná, ale jinak nepříliš zajímavá podívaná ovšem v kinech propadla a ačkoliv Besson tvrdil, že filmu stačí 300 milionů na tržbách, aby se začalo pracovat na pokračování, nepovedlo se adaptaci francouzské comicsové klasiky téhle částky dosáhnout. Dá se asi předpokládat, že tahle série je mrtvá. Besson se tedy vrací zpátky do Evropy a k menším filmům. A taky k holkám, jeho Lucy se Scarlett Johansson byl překvapivý hit a Besson nejspíš doufá, že podobně dopadne i Anna

 

O zápletce nechce zatím nic prozrazovat, ale údajně se máme dočkat příběhu ve stylu Bessonovy klasiky Brutální Nikita. V té dostala na drogách závislá kriminálnice nabídku absolvovat extrémně tvrdý výcvik a stát se vražedkyní ve službách vlády, nebo skončit v cele smrti. V každém případě je jasné, že nějaká ostrá holka dorazí i teď a zahraje si ji Sasha Luss. Tu asi neznáte, ale s Bessonem pracovala právě na Valerianovi, kde si zahrála mimozemskou princeznu Lïhio-Minaa a asi si sedli. Ale pro jistotu režisér zverboval pár herecky prověřenějších jmen. Začínající Luss budou krýt záda oscarová Helen Mirren, Cillian Murphy nebo Luke Evans. S premiérou se počítá na příští rok. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Aby v tom byl trochu bordel, tak vede Bessonovy Anny chystá Anu s jedním N i Martin Campbell. Gong Li si tu zahraje hackerku, která se svou partou ukradne stovky milionů gangsterskému bossovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace