Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock a Statham dostali vlastní spin-off Rychle a zběsile


ikona
KarelR
hobbsjason stathamrychle a zbesilethe rocktyrese gibsonvin diesel
Dvě hvězdy úspěšné akční série se trhají od hlavní party. Proč je to asi dobře? 

O tom, že se Rychle a zběsile promění z klasické série ve filmový vesmír, se mluví zhruba od pátého dílu. Důvodem je pochopitelně účast Rocka, který utáhne akční nářez sám o sobě, a teď se věci konečně hnuly dopředu. Nový celovečerák, jenž se možná bude jmenovat Hobbs (ale spíš ne), byl potvrzen na 26. července 2019. Spolu s Rockem v něm bude řádit i Jason Statham, a jak možná víte, ne každý je z toho nadšený.

Řeč je samozřejmě o Tyresu Gibsonovi, který do Rocka brutálně šije s tím, že rozbil „rychlou a zběsilou rodinu“. Regulérní devátý díl série se totiž posunul na 10. dubna 2020, aby mohl Chris Morgan napsat i chystaný spin-off, a Tyrese to vnímá jako strašnou křivdu. Rock je zatím v pohodě a tvrdí, že chce jen vytvořit nové možnosti pro stálice ze série (a nové tváře), a Vin Diesel uklidňuje situaci s tím, že je rodina důležitější než všechno ostatní. Šance na to, že se Tyrese a Rock ještě sejdou v jednom filmu, je ale prakticky mizivá.

 

V jistém směru tedy na rozkol došlo. Rock a Diesel zřejmě pojedou (v rámci série) po vlastních osách a paradoxně to může být velká výhra pro diváky. Proč? Jen si vzpomeňte, co všechno nám v 80. letech přinesla rivalita Schwarzeneggera se Stallonem. Podobně by se teď mohla předhánět tahle dvojka, což znamená snahu udělat svoje Rychle a zběsile lepším, než bude to „konkurenční“.

Už se dokonce spekuluje o tom, že si Universal pro Hobbse vysnil režijní dohled Shanea Blacka. Dát tvůrci Posledního skauta a Smrtonosné zbraně do ruky Rocka se Stathamem zní sakra lákavě, tak doufejme, že se zbožné přání promění v realitu. Vám by to asi nevadilo, ne?

---

Vytáhni v hospodě: Tyrese tvrdí, že Universal kdysi nabídl spin-off jemu a Ludacrisovi, ale že ho odmítl, aby nebrzdil hlavní sérii. Taky máte trochu problém mu to věřit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace