Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí druhého Creeda?


ikona
Mr. Hlad
creedrockysylvester stallone
Creed vstupuje znovu do ringu, tentokrát ale s novým režisérem. I když vlastně ne zas až tak úplně.  

Boxerské drama Creed byl film, kterému jsme papírově moc nevěřili. Michael B. Jordan a Ryan Coogler nebyli v době natáčení moc známí a navíc příběh syna Apolla Creeda vypadal na první pohled jako laciný pokus o dojení dolarů z fanoušků série o Rockym. Když ukecali Sylvestera Stallona, začali jsme být celkem zvědaví a nakonec z toho vylezlo zatraceně dobré drama, které Slyovi zajistilo oscarovou nominaci, z Jordana udělala herce, jehož kariéra si zaslouží pozornost a Coogler díky Creedovi dostal lano od Marvelu a za pár měsíců pošle do kin Black Panthera

 

Creed byl navíc i komerční úspěch, takže o dvojce se začalo mluvit chvilku po premiéře. Víme, že se v ní před kameru vrátí Jordan i Stallone a velký návrat chystá i Dolph Lundgren jako Ivan Drago a boxerské rukavice by po něm měl údajně převzít jeho syn. Střet mladého Creeda a Draga nejspíš bude stát za to, protože pro hlavního hrdinu půjde o dost osobní záležitost, právě Drago mu totiž zabil tátu. 

 

Zní to dobře a podle všeho by se mělo začít točit už příští rok, ale je tu jeden problém. Coogler má fofr. Marvel ho nejspíš k novému projektu nepustí a Black Panther mu zabere asi dost času i po premiéře, bude potřeba objíždět svět a promovat nového superhrdinu. Takže co? No co, Sly si prostě k hraní přibere i režii. Jo, druhého Creeda bude točit sám Stallone. Ten už párkrát za kamerou stál a víme, že mu to tam jde. Má na kontě dvojku, trojku, čtyřku a šestku Rockyho, posledního Ramba nebo jedničku Postradatelných, takže se nebojíme, že by to nezvládl. Na druhou stranu Coogler, o dvě generace mladší filmař, dal Creedovi potřebný moderní look a dravost, kterou může jednasedmdesátiletý Stallone trošku postrádat. Uvidíme, jak se s dvojkou popere. Zvědaví však rozhodně jsme. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace