Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Thor: Ragnarok


ikona
KarelR
hulkmarveltaika waititithorthor: ragnarok
Co říkají zahraniční novináři na duel Thora s Hulkem? 

Už 26. října jde do kin třetí Thor, který to vlastně nebude mít zas tak těžké. Předchozí dva díly nikdo moc neoslavoval, nebyl v nich Hulk a neměly obsazení, za něž by se málem nestydělo áčkové drama. Dostat do marveláckého vesmíru Cate Blanchett, Karla Urbana nebo Jeffa Goldbluma je rozhodně výhra. A podle prvních ohlasů se Marvelu tohle verbování těžce vyplatilo.

Thor: Ragnarok není podle prvních kritiků nejlepší film roku ani nějaký milník ve fantasy žánru. Skoro všichni ale mluví o jedné z nejzábavnějších marvelovek, která sazí na tolikrát osvědčený recept. Na plátně se prostě objeví kupa sympatických hrdinů (chválí se především Tessa Thompson jako Valkyrie) a všichni hláškují jako o život, aby se zakrylo, že se dějově nejedná o žádnou revoluci.

 

Nový Thor tak má být výbornou retro komedií od začátku do konce a nejlepší je prý na něm to, že se drží trademarků Taiky Waititiho, tvůrce Co děláme v temnotách a Honu na pačlověky. Marvel tedy opět najal režiséra s unikátním hlasem, dal mu peníze na "jeho" film v blockbusterovém měřítku a teď se bude radovat z výsledku.

Někomu Waititiho humor samozřejmě nesedne a pokud od Ragnaroku čekáte razantní comicsové změny, nejspíš se nedočkáte. Údajně nás ale čeká nejlepší díl Thora, tak doufejme, že bude rozdíl oproti dvojce vyloženě propastný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace