Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci bondovek chystají další akční jízdu


ikona
Mr. Hlad
blake livelyjude lawThe Rhytmn Section
Hollywood chce další akční hrdinku. A před kamerou i za ní stojí docela zajímaví lidé. 

Dlouho bylo docela úsměvné a zároveň smutné sledovat, jak se Hollywood pokouší natáčet akční filmy s ženami v hlavních rolích. Nic proti nim, právě naopak, když v Hongkongu kopala lidi do ksichtu Michelle Yeoh, nebylo to o nic horší, než když to samé dělal Jackie Chan. Ale upřímně série Resident Evil nebo Underworld nejsou nijak zásadní a na Aeon Flux nebo Ultraviolet už jsme naštěstí stačili skoro zapomenout. Letošní Wonder Woman ovšem ukázala, že comicsovka s ženskou hlavní hrdinkou může uspět a nedávná Atomic Blonde zase předvedla, že když se povede ukecat dobrou herečku, nešetří se na akčních scénách a dá se do toho trošku srdíčka, může to být i dobrá akční podívaná. A Hollywood to tedy v blízké budoucnosti zkusí s akčními dámami znovu. 

 

Krom druhé Wonder Woman bude třeba Jennifer Garner mstít svou rodinu v thrilleru Peppermint, který točil tvůrce prvních 96 hodin Pierre Morel, o něco zajímavěji ale vypadá The Rhytmn Section. Blake Lively si tu zahraje ženu, která přišla o rodinu během letecké katastrofy, když ale zjistí, že nehoda nebyla náhoda, rozhodne se najít a potrestat každého, kdo v tom měl prsty. Bude u toho i Jude Law, ale zatím není jisté, jestli jí bude pomáhat, nebo před ní utíkat. Režie se ujme Reed Morano, která čerstvě vyhrála Emmy za Příběh služebnice, a produkují Michael G. Wilson a Barbara Broccoli, tedy dvojice zodpovědná za bondovky. A ti by měli vědět, jak dostat do kina zajímavou akční podívanou. Natáčení by mělo začít už brzy v Anglii, Švýcarsku a Španělsku. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace