Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #421 o Blade Runnerovi a Star Treku


ikona
KarelR
blade runnerjames bondjohn wickpan prstenustar warsstrazci galaxievíkendový výplach
Co všechno bylo digitální v Rogue One? Jak by vypadal Pán prstenů ve stylu Logana? A kterou scénu z Blade Runnera má Ridley Scott nejradši? 

Obyčejný podzimní výplach.

Triky týdne

Legendární firma ILM se podělila o tříminutové trikové video k Rogue One. A možná vás překvapí, že se digiúprav dočkalo i pár archivních záběrů z natáčení Epizody IV.

Star Wars týdne

Na Youtube kanálu The Unusual Suspect je tuna povedených trailerových koláží. Některé už ve výplachu určitě byly, třeba Star Wars ve stylu Strážců Galaxie si ale rozhodně nepamatuju.

 

James Bond týdne

Co Conneryho James Bond ve stylu Johna Wicka? Už je taky starší, ale vsadil bych se, že jsme ho taky minuli.

 

Pán prstenů týdne

No a do třetice potřebujete vidět Pána prstenů ve stylu Logana. Tady si nejsem premiérou úplně jistý, ale v každém případě to je strašná pecka.

 

Projížďka týdne

Znáte Carpool Karaoke a Comedians In Cars Getting Coffee? Tom Cruise taky a myslel si, že ho s Conanem čeká jedno nebo druhé. Slavný moderátor ale jejich výlet po Londýně vyřešil úplně jinak...

Star Trek týdne

Pánové ze Screen Junkies se proslavili upřímnými filmovými trailery. Čas od času ale zkusí televizní odbočku a jejich vzpomínání na Novou generaci je vyloženě famózní.

 

Scéna týdne

Nový Blade Runner už je za rohem, takže je ideální čas zavzpomínat si na to, proč je jednička tak super. Že si to rádi poslechnete přímo od Ridleyho Scotta? Ok, tady je jeho rozbor scény, v níž se Deckard poprvé setkává Rachel.

 

Další triky týdne

Digikouzla u Rogue Ona byla krapet obecnější, tak si pojďme dát výživnější nášup se Strážci Galaxie 2. V tomhle videu se dozvíte, jak se detailně ladil Rocket nebo malý Groot.

 

Tweety týdne

Kimmelovu videosérii, v níž celebrity čtou zlé tweety, určitě znáte. Kdo se zastavil v jedenáctém díle? Gal Gadot, Emma Watson, Jennifer Lawrence... hodně solidní úlovky!

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na to, jakého neakčního herce byste chtěli vidět v akční roli. Žádný jasný vítěz se neobjevil, tak si alespoň projeďte jednotlivé návrhy v diskuzi.

Tentokrát se zaměříme na Jeremyho Rennera, který právě válí v thrillerové pecce Wind River. Duelová otázka jednoduše zní: "V jakém filmu vám Jeremy Renner přišel nejlepší?" Tak nějak tušíme duel mezi Městem a Smrt čeká všude, za něž vyfasoval oscarové nominace. Možná nás ale překvapíte.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace