Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Blade Runner 2049 od Denise Villeneuvea


ikona
KarelR
blade runnerblade runner 2049denis villeneuveharrison fordridley scottryan gosling
Harrison Ford se vrací v další ikonické roli. Měli byste být u toho? 

Když jsme loni vybírali 10 nejočekávanějších filmů roku 2017, první místo měl od začátku jisté Blade Runner 2049. Pokračování sci-fi klasiky Ridleyho Scotta, jehož se nějakým zázrakem ujal Denis Villeneuve, bylo papírově nabušenější než veškerá konkurence. Asi vás tedy nepřekvapí, že to je podle všeho STRAŠNÁ PECKA!

Od koho to víme? Pochopitelně od zámořských kritiků, kteří už zaplavili Twitter superlativy. Nový Blade Runner je podle nich nefalšované mistrovské dílo, jež potvrzuje Villeneuveovu neuvěřitelnou formu. Ať už jde o příběh, kameru Rogera Deakinse nebo emocionální nálož, všechno prý šlape na jedničku a vůbec na to nejsme připraveni.

 

Jak se totiž předpokládalo, v trailerech prakticky nic není a film sype z rukávu jedno překvapení za druhým. Villeneuve prý dokázal perfektně vzkřísit svět z prvního filmu, zároveň ho ale výrazně rozšiřuje a přihazuje nová tajemství, aniž by zadupával do země ta původní. Znalost prvního dílu údajně není zas tak klíčová - rozhodně však neuškodí. Hlavně se ale mluví o tom, že je Blade Runner 2049 přelomovým sci-fi spektáklem, který si samozřejmě dáte víckrát než jednou.

Ano, se k nám line jen samá rajská hudba. V ideálním případě se tedy vyhýbejte spoilerům a začněte shánět lístek do kina!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace