Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Pennywise?


ikona
Mr. Hlad
itstephen king
Na pokračování hororového megahitu se smrtonosným šášulou nebudeme čekat dlouho. Kdo se ho ale ujme?  

Tvůrci adaptace kultovního románu To Stephena Kinga už budou moci za pár dní slavit půlmiliardové tržby. Na film, kde není nikdo slavný a spoléhá jen na sílu předlohy, to není špatné. Zvlášť v porovnání s Temnou věží, o níž se z úcty ke Kingovi a lidem, kteří na ní pracovali, raději moc nemluví. To je megahit a navíc i dobrý film, všichni fandové ale vědí, že jsme teprve v polovině. Příběh dětských hrdinů víceméně skončil, v samotné knížce však stejně prostoru dostávají i jako dospěláci. V předloze se mladí a starší hrdinové střídají, tvůrci filmu se ovšem celkem logicky rozhodli odvyprávět nejdřív příběh mladých hrdinů a doufat, že si díky tržbám vybojují sequel s dospěláky. 

 

To se tedy stalo a film s názvem It: Chapter 2 dorazí do kin 6. září 2019. Oficiálně zatím nemá režiséra ani scenáristy, ale pochopitelně se počítá s tím, že za kameru se opět postaví Andy Muschietti. Jeho jméno sice nedávno padlo i v souvislostí s prequelem Drákuly nebo sci-fi Robotech, bylo by ale velké překvapení, kdyby jeho návrat nemělo studio posichrovaný smlouvou. Gary Dauberman, který byl jedním ze scenáristů jedničky, je prý také blízko podpisu smlouvy ke druhému dílu. A co čekat krom dospělých hrdinů a nových traumat? Muschietti nedávno řekl, že by se rád zaměřil na jinou dimenzi, ale určitě ne tak, aby tu hledal odpovědi na úplně všechny otázky. Prioritou číslo jedna je zachovat tajemství. Což zní dobře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace