Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo na Wind River


ikona
Mr. Hlad
elizabeth olsenjeremy rennersoutěžwind river
Jeremy Renner, Elizabeth Olsen a pátrání po vrahovi uprostřed ledové pustiny v jedné z největších pecek roku. A pro vás grátis.  

Krimi drama Wind River u nás dostalo 8/10, na CSFD jde momentálně o 242. nejlepší film všech dob a na IMDB má tahle pecka 8 bodů z deseti. Bez obav se tedy dá říct, že to je dobrý film a kdo ho viděl ve Varech nebo byl v pátek na dvanáctých narozeninách MovieZone, nejspíš vám to potvrdí. Předpremiéra se zatraceně povedla. Pomalu vyprávěný příběh o tom, jak mladá agentka FBI Elizabeth Olsen pátrá spolu s lovcem Jeremy Rennerem po vrahovi indiánské dívky, teď míří i do široké distribuce a vy si na ni můžete zajít zadarmo.

 

Ve spolupráci se společností CineStar soutěžíme o 10x2 lístky, které můžete využít v téhle síti kin. Platí tří měsíce a zajít si můžete na cokoliv, my ale zkrátka doporučujeme Wind River, protože je to bomba. A i kvůli tomu se bude soutěžní otázka týkat tohohle filmu. Napište nám, za který film byl režisér a scenárista Wind River Taylor Sheridan nominovaný na Oscara. Svoje odpovědi nám posílejte na mail souteze@moviezone.cz, do předmětu napište Soutěž Wind River a čas máte do čtvrteční půlnoci. Vítězům se ozveme a všem držíme palce. A i kdybyste nevyhráli, běžte na to do kina. Je to pecka. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace