Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Wolverine v politice a Sly v kriminálu


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanjodie fosterna obzorusamuel l. jacksonsylvester stallone
Dostal Hugh Jackman roli s oscarovým potenciálem? Kdo z klientů Jodie Foster chce vraždit lidi? A z jakého kriminálu utíká Sylvester Stallone?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Sorry to Bother You zjistí černošský hrdina, který pracuje v teleshoppingu, že umí předstírat „bílý“ hlas. A že mu to v práci sakra pomáhá. V Game Over, Man! se parta programátorů počítačové hry musí vydat zachránit svého sponzora, kterého unesli teroristé. 

 

V dramatu od režiséra Juno The Front Runner si Hugh Jackman zahraje politika, jehož bokovka mu zabránila stát se prezidentem Spojených států. Drama The Last Full Measure vám představí příběh polozapomenutého hrdiny války ve Vietnamu. 

 

Gemma Arterton a Elizabeth Debicki vám v dramatu Vita and Virginia předvedou, jak láska dvou velkých spisovatelek šokovala a nakonec i změnila Anglii. V Bel Canto si Julianne Moore zahraje operní hvězdu, která padne do rukou teroristů.

 

Jodie Foster bude v thrilleru Hotel Artemis zjišťovat, který z klientů její soukromé nemocnice pro zločince je vrah, jenž chce zabít jiného pacienta. V Escape Plan 3: Devil‘s Station bude Sylvester Stallone utíkat z vězení a bojovat proti synovi svého starého protivníka.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace