Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Hellboy a John Wick?


ikona
KarelR
hellboyjohn wickneil marshall
Na rok 2019 se chystají hned dva eRkové akčňáky, které se za málo peněz pokusí servírovat hodně muziky. 

Internet je od včerejška nadšený z první fotky nového Hellboye, na které David Harbour vypadá... no úplně jako Ron Perlman. Lionsgate tak získal první plusové body, aby na reboot Neila Marshalla někdo přišel, a záhy vytasil datum premiéry - 11. ledna 2019. Krvavá královna s tváří Milly Jovovich tak na Rudocha zaútočí už za 16 měsíců. Což je vzhledem k tomu, že byl film ohlášen letos v květnu, velmi solidní sprintování.

Úspěch nového Hellboye vůbec není jistý a určitě se bude nahánět skrz nízký rozpočet - Zlatá armáda totiž vydělala 160 milionů a na trojku to nestačilo ani při investici "mrzkých" 85 mega. Lionsgate tak potřebuje nějakou jistotu, jíž samozřejmě bude John Wick. Návrat zabijáckého Keanu Reevese byl nevyhnutelný, jelikož dvojka proměnila čtyřicetimilionový rozpočet ve 171 mega na tržbách. Trojka se tedy už dávno píše, a přestože Chad Stahelski ještě nepotvrdil, zda bude opět režírovat (spíš ano), o premiéře už máme jasno.

 

Kdy bude John rozdávat další headshoty? Volba padla na 17. května 2019, což je pouhé dva týdny po Avengers 4 a týden před Aladinem od Guye Ritchieho. Baba Jaga tak leze to velkého disneyovského svěráku, vzhledem k žánrové vzdálenosti (a eRkovému ratingu) by ale mohla dobře fungovat jako protiváha, u níž si pánové rádi oddechnou od rodinných barviček.

Věříte, že Hellboy a třetí John Wick uspějí? A na co se vlastně těšíte víc? Dejte vědět v diskuzi, my rozhodně doufáme, že Lionsgate trefí oboje.

---

Vytáhni v hospodě: Společně s Johnem Wickem 3 se chystá i seriál The Continental, v němž se podíváme do slavného zabijáckého hotelu. Prý se v něm zastaví i samotný Reeves jako John Wick!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace