Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororové To přejelo Deadpoola, bude z něj monstrózní hit


ikona
KarelR
itstephen kingtotržby
Na novou adaptaci klasiky Stephena Kinga se prý houfně chodí i v Česku. Zatím ale vyráží dech především americkými tržbami. 

Ne, tržby omylem nevycházejí o den dřív. Jen si tenhle víkend dáme malý předkrm, protože se v zámoří dějí neskutečné věci. Člověk by řekl, že se hurikán Irma postará o to, aby v Americe pokračovalo divácké sucho. Do kin ale vtrhnul horor To a žádné vysedávání doma na gauči se prostě nekoná.

To mělo jednoduchý úkol - vydělat za víkend víc než 48,4 milionu dolarů, aby sejmulo rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2. Klaun Pennywise ale za první den v kinech vystrašil 49,6 milionu (ano, za první den!), což smetlo nejen víkendová čísla Adama Sandlera, ale také nejlepší otevírací den samotného Deadpoola (47,3 mega).

 

Klub Smolařů má tak na kontě nejlepší denní eRkový otvírák všech dob a měl by za celý víkend urvat ne 50, ani 60 a dokonce ani 70 milionů (Tede...), ale něco kolem 101 mega, což bude druhý nejlepší víkendový eRkový otvírák všech dob. Wade Wilson tak možná dostal na budku hned první den, rekordní třídenní tržby (132,4 milionu) si však uhájí. Tedy alespoň do chvíle, než v červnu 2018 dorazí druhý Deadpool... a za pár let druhé To.

Kolik celkově vydělá první díl To? Půlmiliarda už je jistá a možná se dá pomýšlet i na Deadpoolových 783 milionů. To je samozřejmě strašná darda (kór když s ní nebude pomáhat Čína), po takovém překvápku s otvírákem už je ale možné prakticky všechno...

---

Vytáhni v hospodě: To jde do 4 103 amerických kin, což je další eRkový rekord. Tentokrát je poraženým Logan, který v březnu otevřel v 4 071 kinech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace