Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Suicide Squad 2 natočí režisér Warriora


ikona
KarelR
dcjared letojokerjoker a harley quinnsebevrazedny oddil 2
Na návrat Deadshota si počkáme až do roku 2019. Naštěstí ale bude mít solidní dohled. 

Warneři konečně udali druhý díl Suicide Squad. David Ayer o pokračování loňského hitu neměl zájem (raději se ujal Gotham City Sirens, které jsou teď maličko limbu), takže se začal hledat náhradník. Mezi kandidáty byli Ruben Fleischer (Zombieland) nebo Jaume Collet-Serra (NON-STOP) a k meetingu se dokonce přiznal i Mel Gibson. Nakonec se ale vsadilo na jistotu – spolehlivého Gavina O'Connor.

Tenhle pán má na kontě fenomenálního Warriora a Warneři se k němu dostali skrz hitové (a vcelku povedené) Zúčtování s Benem Affleckem. Jinak je ale znám hlavně jako režisér, jenž vám zachrání rozjetý projekt, což (do jisté míry) předvedl u Pistolnice Jane. O'Connor tak u dvojky Suicide Squad, která se má mimochodem točit až příští podzim, naprosto dává smysl. Nebude si totiž vymýšlet ptákoviny a má v ruce akci (třeba Zúčtování ji má parádní), což je pro akční comicsovou řežbu víceméně klíčové.

 

Proč je výlet před kamery Suicide Squad 2 tak daleko? Warneři chtějí nejdřív točit krimi romanci Joker a Harley Quinn a Will Smith má tak zasekaný diář, že musí Deadshotův kostým nechat ještě rok ve skříni. Pro O'Connora to jsou ale dobré zprávy, jelikož píše i scénář a má na něj tudíž moře času. Snad se to nějak podepíše na výsledném produktu. Warneři totiž od Suicide Squad 2 potřebují pecku, aby se mohli probít ještě ke trojce.

---

Vytáhni v hospodě: Jared Leto je prý z plánů se dvěma Jokera také zmatený. Zatím to ale nevypadá, že by od role utíkal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace