Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři chtějí DiCapria jako nového Jokera


ikona
KarelR
dcjared letojokerleonardo dicapriomartin scorsesetodd phillips
Budou Batmanovu nemesis hrát dva skoro stejně staří herci zároveň? 

Minulý týden jsme zjistili, že chce studio Warner Bros. rozjet novou sérii comicsovek od DC, které nebudou spadat do jejich provázaného vesmíru. Po premiéře čtyř filmů, u nichž se vzýval silný autorský rukopis, se tak dočkáme méně tradičních příběhů s "ještě silnějším" autorským rukopisem, přičemž jako první dorazí origin Jokera od Todda Phillipse (Pařba ve Vegas).

Film má produkovat Martin Scorsese a záměrem je natočit drsnou krimi z 80. let, v níž si mladšího Jokera zahraje jiný herec. Je tedy trochu zarážející, že si studio (ještě před Scorseseho podpisem smlouvy) vysnilo do hlavní role dvaačtyřicetiletého (!) Leonarda DiCapria. Ano, Leo je možná největší herecká hvězda na planetě a comicsovka od něj a Scorseseho zní jako splněný sen. Kdekoho ale možná bude trápit, že kvůli ní Warneři klidně zmatou řadu svých věrných diváků.

 

Třeba pětačtyřicetiletý Jared Leto tenhle nápad moc nepobírá a prý zvažuje, že vyhodí svoje agenty a přeběhne ke konkurenci, která mu chce u Warnerů vyjednat lepší smlouvu. Má totiž jako Joker točit minimálně dva další filmy (Suicide Squad 2, Joker and Harley Quinn) a není mu úplně po chuti, aby mu DiCaprio takhle lezl do zelí.

Leo se mimochodem o plánech s Jokerem zřejmě dozví teď z médií, protože ještě nemá na stole ani nabídku. Bude tak vcelku zajímavé sledovat, jak na situaci zareaguje a co budou dál dělat Warneři, kteří ne a ne uhlídat svoje zákulisní plány.

---

Vytáhni v hospodě: Joss Whedon dostane (společně s Chrisem Terriem) scenáristický kredit u Justice League. Vzhledem k tomu, že na filmu začal pracovat půl roku po natáčení, toho asi nenapsal úplně málo...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace