Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

AKTUALIZACE: Nový Batman bude součástí propojeného DC vesmíru


ikona
KarelR
batmanben affleckdcmatt reeves
Konečně máme trochu jasněji v tom, jak bude fungovat nová trilogie s Batmanem. 

Matt Reeves se konečně dostal k internetu a osvětlil tvrzení, že jeho Batman pojede sólo a od nuly. Jak řada fanoušků správně předpokládala, Reevesovo prohlášení že "Batman nepatří do propojeného DC vesmíru" znamenalo, že prostě nemusí nadbíhat jiným filmům a nezaplní sólovky z Gothamu návštěvami okolních superhrdinů.

Ačkoliv je tedy Batmanův domov na dohled od Metropolis, Superman nebo Wonder Woman by se ukázat neměli. Stejně tak se nebudou řešit výlety za Justice League (jejich dopad na filmy s Batmanem by tudíž měl být nulový) a možná se tím pádem neobjeví ani Joker a Harley Quinn, jelikož by to Batmana propojilo se Suicide Squad.

 

Zkrátka a dobře - Batman zůstává v propojeném vesmíru, ale zároveň ho bude tak trochu ignorovat, aby mohl Reeves odvyprávět své příběhy stejně "komorně" jako Nolan. Na jednu stranu docela zamrzí, že vlastně vzniká podruhé (skoro) to samé, když mohly návštěvy Batmanových kámošů novou trilogii odlišit od té Nolanovy. Řada lidí ale ignoraci Justice League zřejmě uvítá a musíme začít doufat, že Reeves pořádně využije Bat-Family.

Ano, pořád doufám, že budou nové filmy stát na armádě Robinů a dalších Batmanových pomocníků (a pomocnic), s nimiž se výborně pracuje v comicsech, ve hrách a především v animovaných filmech. Nástrahy, jež pro Bruce Waynea představují jeho chráněnci, zatím v hrané podobě řešil jen Joel Schumacher. A jak asi dobře víte, nebyla to zrovna výhra, takže je nejvyšší čas na pořádný reparát.

---

Vytáhni v hospodě: Warneři si prý vyslechli kupu režisérských vizí pro Justice League Dark a ani jedna je nepřesvědčila. Hledání dohledu pro nového Constantinea tedy pokračuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace