Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Jabba Hutt vlastní film?


ikona
Mr. Hlad
han solojabba the huttobi-wan kenobistar wars
Nejhnusnější gangster z Hvězdných válek si možná vybojuje vlastní sólovku. Máte chuť na mafiánský příběh ze světa Star Wars? 

Je to jen pár dní, co jsme se dozvěděli o tom, že Obi-Wan Kenobi dostane vlastní film. Režírovat by ho mohl autor Billyho Elliotta, Předčítače a Hodin Stephen Daldry a Ewan McGregor několikrát řekl, že by si roli jednoho z nejslavnějších rytířů Jedi rád zopakoval. A fandové by ho v ní taky viděli rádi. Jak to bude se Star Wars spin-offy dál, není zatím jisté. Teoretizovalo se o Yodovi, ve hře byl i příběh lovce odměn Boby Fetta a celkově je možností spousta, ale teď se začaly objevovat zmínky o další slavné postavě. A takové, kterou byste možná nečekali. 

 

Jedním z kandidátů na vlastní film je totiž prý i Jabba Hutt. Jo, ten přerostlý slimejš, co vypadá jak bobeš a který pořádně zatopil Hanovi i Leie. Zatím se pohybujeme ve světě spekulací a vlastně by nás nepřekvapilo, kdyby u toho i zůstalo, Jabba je ovšem docela zajímavá postava. Patří do jedné z nejmocnějších gangsterských rodin celého vesmíru, která vládne podsvětí a on sám je víceméně Vito Corleone starwarsovského universa. Teoreticky by tak asi šlo natočit film o tom, jak se dostal k moci a stal se jedním z nejvýraznějších záporáků světa Hvězdných válek. Teoreticky. Prakticky si to moc nedovedeme představit. 

 

Jabba Hutt totiž místo mluvení cosi blábolí a vlastně se ani moc nehýbe. A je celkem dost hnusný na to, aby s ním diváci chtěli trávit dvě hodiny v kině. Guillermo del Toro sice v minulosti řekl, že by ho Jabbův film zajímal, ale zůstalo jen u jeho přání. Těžko říct, jestli někdo reálně uvažuje nad celovečerákem s tímhle slizounem, ale vlastně by nás to asi docela překvapilo. To ovšem neznamená, že Jabbu brzy neuvidíme. Dost pravděpodobně se objeví v sólovce o Hanu Solovi, protože než šel tomuhle pašerákovi po krku, tak ho zaměstnával. A pokud by se Obi-Wanův příběh odehrával na planetě Tatooine, klidně by huttovské zločinecké impérium mohlo fungovat jako parta hlavních záporáků. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace