Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se Arnold pustí do Terminátora a Conana?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerconanterminatortriplets
Arnold Schwarzenegger prozradil, kdy se začne točit nový Terminátor a jak to bude s Legend of Conan. Jo a taky se prý bohužel blíží Trojčata.  

Arnold Schwarzenegger je herecká, filmová a vlastně i kulturní ikona. Ale taky už je ve věku, kdy by se mohl na blbnutí před kamerou vykašlat a do konce života zevlit na nějakém soukromém ostrově. Naštěstí to v plánu nemá. Ještě letos by se měl objevit v rusko-čínské fantasy Viy 2, kde se s ním sejde Jackie Chan a pokud IMDB nekecá, tak i Karel Heřmánek mladší. Arnieho pak uvidíme i v akční komedii Why We're Killing Gunther, v níž ho čeká role nejlepšího zabijáka na světě, který je tak moc dobrý, až se jeho konkurenti rozhodnou spojit a zlikvidovat ho. 

 

Teď se ale v jednom rozhovoru rozkecal o dalších projektech. O takových, o nichž se mluví celkem pravidelně, ale nikdy nikdo nechtěl říct, kdy je uvidíme. Až teď. Špatná zpráva je, že první věc, na kterou se prý Arnie vrhne, budou Trojčata, pokračování komedie s Dannym DeVitem Dvojčata, kde by se měl objevit i Eddie Murphy. Počítám, že existuje tak devět lidí, kteří by to chtěli vidět. Podle Arnolda by se ale mělo začít točit už letos na podzim, takže... no prostě to budeme mít za sebou asi relativně brzy. A pak konečně přijde čas na ty opravdu zajímavé filmy. 

 

Už v březnu by měl Arnie naskočit do nového Terminátora, na němž pracuje i James Cameron a režírovat by měl deadpoolovský Tim Miller. A prý hned po tom, co skončí s roboty, se vrhne na Legend of Conan. Zní to možná trochu překvapivě, protože naposledy o téhle fantasy mluvil scenárista Chris Morgan jako o mrtvém projektu, ale třeba ví Arnold víc než on. Každopádně máme se prý těšit na drsnou podívanou ve stylu Nesmiřitelných. A navíc by se podle IMDB mělo točit u nás! Takže doufejme, že Arnie prostě jen nekecá a neříká věci, které fandové chtějí slyšet. Bylo by fajn, kdyby se tyhle tři projekty pořádně rozhýbaly. I když bez těch Trojčat bychom se asi fakt obešli.  

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace