Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem by mohla být nová bondovka?


ikona
Mr. Hlad
denis villeneuvejames bond
Britský bulvár přišel s hromadou informací o nové bondovce. Jestli jsou pravdivé, zjistíme asi až časem. Zajímavé jsou ale určitě.  

Málokterá filmová značka přitahuje tolik pozornosti jako James Bond a vzhledem k tomu, že s tímhle agentem se po ne úplně povedeném Spectre děly psí kusy, jsme na jeho návrat dost zvědaví. Ale moc o něm nevíme. Nový Bond by měl do kin dorazit v listopadu 2019 a mezi zvažovanými režiséry jsou tvůrce Příchozích Denis Villeneuve, David McKenzie, který natočil skvělé Hell or High Water, nebo hodně talentovaný Yann Demange. Scénář píší prověření Neal Purvis a Robert Wade a pořád čekáme na oficiální potvrzení, jestli se vrátí Daniel Craig. Víc toho reálně není, a tak je třeba začít se přehrabovat informacemi, které nejsou jisté, potvrzené ani oficiální. A díky britskému bulváru Mirror jich teď není málo. 

 

Berte tedy pro jistotu ohled na to, že všechno to jsou drby, ale třeba na nich bude něco pravdy. Začněme názvem. Nová bondovka se pracovně nazývá Shatterhand a já slibuji, že v tomhle článku nebude jediný odkaz na Vinnetoua. Vycházet by prý měla z bondovského románu Raymonda Bensona Never Dream of Dying a pokud je to pravda, dostaneme první bondovku, pod jejíž předlohou není podepsaný Ian Fleming. Bond by tu měl pátrat po důvodech, proč došlo při nepovedeném policejním zásahu ke katastrofě a zjistí, že za tím stojí francouzská zločinecká organizace Union, které šéfuje slepý superzáporák. 

 

Údajně se teď hledají lokace a natáčet by se mělo především ve Francii, Japonsku a v Chorvatsku, konkrétně v Dubrovníku, kde vzniká i Hra o trůny nebo nové Hvězdné války. Ale pro jistotu ještě jednou – všechno to jsou drby, se kterými přišel britský bulvár. Stále je tedy reálná možnost, že točit se bude v Ugandě a záporáka si zahraje Jiří Krampol. Takže bacha.

--- 

Vytáhni v hospodě: Dave Bautista nedávno řekl, že by se dost rád vrátil jako bouchač Hinx, kterého Bond ve Spectre vyhodil z vlaku. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace