Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Wonder Woman?


ikona
Mr. Hlad
chris pinedcgal gadotwonder woman
Kdy se objeví pokračování trochu překvapivého comicsového megahitu? A kam se Wonder Woman podívá tentokrát?  

DC a Warnerům to konečně vyšlo. Ačkoliv my v redakci nejsme z Wonder Woman zdaleka tak nadšení jako Amerika, je to neurážející comicsovka. Ovšem to, že se ji studio bude pokoušet protlačit na Oscary, je hodně úsměvné. Pokud by totiž uspěla na místo Temného rytíře nebo dalších výrazně lepších, zajímavějších a důležitějších filmů, asi by nebylo od věci začít v dalším ročníku vítěze losovat.

Ale to předbíháme. Nadšené zámořské recenze a víc než uspokojivé tržby z téhle Amazonky udělaly asi nejdůležitější comicsovou postavu DC současnosti, a tak na ní bude hodně stát kampaň Justice League, ale studio se hlavně pokouší dostat do výroby sequel. A to co nejdřív. 

 

Druhý díl dorazí do kin 13. prosince 2019 a pochopitelně u toho bude Gal Gadot. Zatím ovšem není stoprocentní, že se vrátí režisérka Patty Jenkins, ale Warneři nejspíš udělají všechno pro to, aby jim neutekla. O konkrétní zápletce zatím nikdo nic prozrazovat nehodlá, už nějakou dobu ale víme, že by se Wonder Woman měla přesunout do Ameriky, ale zůstat v minulosti.

Nepodíváme se ovšem do druhé světové, kde dával náckům přes držku Captain America a smrdělo by to kopírováním, ale do období studené války, konkrétně do osmdesátých let. A všichni víme, že hned po náccích jsou nejlepšími filmovými záporáky Sověti. Jo a aby toho nebylo málo, údajně se vrátí i Chris Pine jako Steve Trevor, je ovšem otázka, jestli se máme těšit na flashback, zombie verzi, nějakého potomka nebo něco úplně jiného. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Gal Gadot by prý jako filmovou lásku chtěla Halle Berry. Wonder Woman je bisexuálka, takže proč ne? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace