Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový reparát pro Jareda Leta?


ikona
Mr. Hlad
bloodshotharbingerjared letojokersuicide squad
S Jokerem to moc nevyšlo, ale Jared Leto by se mohl stát comicsovým zabijákem Bloodshotem. A to je jen začátek... 

Chtělo pořádné koule kývnout na roli Jokera a jít ve stopách Heatha Ledgera, Jared Leto to však zkusil, v Sebevražedném oddíle ale bohužel nepředvedl moc věcí, které by stály za pozornost a jeho ikonický záporák byl vlastně docela smutná podívaná. Snad si napraví reputaci, ať už v Batmanovi, v sequelu Suicide Squad nebo ve filmu s Harley Quinn. Leto se ovšem sichruje a teď se motá kolem další comicsové role a jeho Bloodshot nezní vůbec marně. 

 

Pokud na roli kývne, zahraje si tu mafiánského zabijáka, jehož podrazili vlastní zaměstnavatelé a on se teď ukrývá v programu na ochranu svědků. Tam ho však čeká další podraz a FBI ho předá vládě k tajnému experimentu, jenž by z něj měl udělat supervojáka. Taková ta klasika, prostě regenerace, nadlidská síla a jako bonus vymytý mozek. To poslední ovšem úplně nevyjde a vytuněný likvidátor zdrhne. A pokouší se dát dohromady zbytky své paměti, zjistit, kdo a proč ho podrazil a pak si to s ním ošklivě vyříkat.

 

Bloodshot je chystaný jako první díl potenciální série a měli bychom se dočkat nejenom minimálně jednoho sequelu, ale v budoucnosti i crossoveru s plánovanou adaptací comicsu Harbinger, jehož hrdinou je teenager s nadpřirozenými psychickými schopnostmi. Bloodshot se připravuje už pět let a původně se mluvilo o tom, že by ho mohl natočit Matthew Vaughn, ten ovšem bude nakonec jen produkovat a režie se ujme trikař Dave Wilson, který spoluvlastní společnost Blur Studio spolu s režisérem Deadpoola Timem Millerem. Takže se dá čekat, že má i podobně divoký styl a smysl pro humor, což by ke comicsovce jako Bloodshot mohlo sednout. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace