Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová bondovka má datum premiéry


ikona
KarelR
daniel craigjames bond
Bond bude! Nečekejte však, že se všechno dozvíme najednou... 

Agent 007 si užívá téměř dvouletou pauzu, teď ale konečně víme, kdy se vrátí do akce. MGM totiž dalo na vědomí, že 25. film v sérii uvidíme 8. listopadu 2019 a že ho napíší Neal Purvis a Robert Wade, jimž vděčíme za Jeden svět nestačí, Dnes neumírej a všechny 4 bondovky s Danielem Craigem.

Vrátí se drsný blonďák do ikonické role? To pořád reálně nikdo neví. A úplně stejnou záhadou je jméno režiséra, jehož bude potřeba sehnat docela rychle.

 

Internet samozřejmě spekuluje o tom, že se k Bondovi konečně probije Christopher Nolan. Časově by to docela sedělo (Dunkerk je v kinech a další film Nolan neoznámil), jeho účast by ale znamenala reboot, na který Broccoliovi možná ještě nejsou připraveni.

V dalších týdnech a měsících se určitě dozvíme víc. Zatím však opravdu známe jen datum premiéry, všechno ostatní jsou bulvární spekulace a nepodložené drby.

---

Vytáhni v hospodě: Nechvalně známá Craigova věta, že by si raději podřezal žíly, než aby točil dalšího Bonda, je brutálně vytržená z kontextu. Craig po natáčení Spectre reagoval na otázku, jestli by chtěl dalšího Bonda točit hned, a jen se snažil říct, že si po vší té dřině rád dá menší pauzu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace