Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spawn dostal zelenou


ikona
Mr. Hlad
spawn
Po letech čekání se comicsový antihrdina Spawn dočká dalšího filmu. A bude ho režírovat ten nejpovolanější člověk.  

Úspěch Deadpoola a Logana začíná pomalu nést ovoce. Zatímco před pár lety se studia eRkovým a drsným comicsovkám pro dospělé diváky bránila, jak jen to šlo, teď už mají hrdinové, kteří se nebojí zašpinit si ruce krví, dveře otevřené. A jedním z nich je i Spawn, jenž na svou druhou šanci čeká už pěkně dlouho. Tenhle drsoň u nás není extra známý, comicsů s ním moc nevyšlo, ale v devadesátých letech se stal hrdinou celkem sympatického béčka, kde si ho zahrál Michael Jai White a stál proti němu maniakální John Leguizamo v roli obtloustlého klauna, který se mění na několikametrové lidožravé monstrum. Jo, repete si dáme rádi. A podle všeho ho i dostaneme. 

 

Samotný tvůrce Spawna a comicsový kreslíř a scenárista Todd McFarlane teď oznámil, že se dohodl na nové filmové verzi se společností Blumhouse, která je zodpovědná třeba za Shyamalanova Rozpolceného nebo hororový hit Uteč. Nový Spawn bude eRko a McFarlane napíše scénář a sám se chopí i režie. Už teď slibuje, že půjde víc o hororový thriller než o klasický superhrdinský film, ale to se dalo čekat. Spawn není žádný hrdina, jde o bývalého zabijáka CIA, jenž se po smrti dostal do pekla a jeden z místních šéfů mu dal nabídku, jaká se neodmítá. Jako démonické monstrum má likvidovat ty největší zločince, dokud jsou na vrcholu sil a před tím, než se pokusí polepšit. A posílat je rovnou k šéfovi do kotle. Během své kariéry to dotáhl až na šéfa pekla a pokoušel se třeba i zastavit Armageddon. Jo, mohla by s ním být sranda. Nezbývá tedy než doufat, že jeho tvůrce umí krom comicsů i režírovat. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Todd McFarlane je zodpovědný i za to, jak vypadá spider-manovský Venom. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace