Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři potvrdili 8 nových DC filmů


ikona
KarelR
batgirlblack adamcyborgdcflashpointgotham city sirengreen lantern corpsjustice league darkmuz z oceli 2nightwingsebevrazedny oddil 2shazamthe batmanwonder woman 2
Na kterých comicsovkách se pilně pracuje a které naopak dorazí později? 

Studio Warner Bros. přivezlo na Comic-Con čtyřminutový trailer Justice League, na který se můžete mrknout přímo tady, a došlo i na první záběry z Aquamana s podmořskou armádou. Tím však obdarovávání fandů skončilo, protože jinak se bohužel nestalo nic moc podstatného. Warneři neoznámili žádné nové herce, data premiér ani filmy. Jen krátce potvrdili 8 dříve ohlášených projektů, k nimž ale neposkytli žádné nové detaily.

Jedinou výjimkou je vlastně sólovka Flashe, která se přejmenovala na Flashpoint (nebo The Flash: Flashpoint?), což naznačuje obří DC událost, v níž se bude přepisovat celý vesmír. Nikdo tuhle změnu ale nevysvětlil, takže může jít o komornější adaptaci slavné minisérie, jíž už má za sebou i televizní Flash.

Co dalšího hodlají Warneři natočit? Nejblíže mají k realizaci Wonder Woman 2 (režijní návrat Patty Jenkins se stále nepotvrdil, Geoff Johns už ale píše scénář), Shazama bez Rockova Black Adama (režíruje David F. Sanberg, jenž má za sebou horory Zhasni a zemřeš a Annabelle 2) a samozřejmě The Batman od Matta Reevese, na kterého se moc těší i samotný Ben Affleck.

Zahraje si v něm hlavní roli? Ačkoliv to nepotvrdil nějak doslovně (a v rozhovoru pro EW zmínil, že už má ve smlouvě jen jeden film a že ještě nezná příběh nové sólovky), Batman je podle něj nejvíc cool comicsová role a prý by pro Matta Reevese klidně sehrál i opici. Zatím to tedy vypadá, že zůstává, možná ale nebylo od věci krapet přímočařejší potvrzení.

Správně jste spočítali, že nám zbývá rozebrat 4 oznámené filmy. Tím nejjasněji nalajnovaným je Batgirl od Josse Whedona, která má jít před kamery už příští rok, dále pak očekávejte Sebevražedný oddíl 2 (k režii má prý nejblíž Jaume Collet-Sera), Green Lantern Corps. (Halu Jordonovi opravdu bude sekundovat John Stewart) a Justice League Dark, jíž v květnu opustil Doug Liman, očividně jí to ale nezastavilo.

Muže z oceli 2, Black Adama, Cyborga, Nightwinga ani Gotham City Sirens od Davida Ayera podle oznámení zatím vyhlížet nemáme. Stejně tak se nikdo nevyjádřil ke zvěsti, že se chystá Harley Quinn vs. The Joker, takže má Margot Robbie zatím relativně pohov.

Na které potvrzené comicsovky se těšíte nejvíc? Co usuzujete z videa s Affleckem? A stačí vám tyhle DCčkové plány, nebo jste toho od Comic-Conu čekali víc? Dejte vědět v diskuzi, která snad bude o něco smysluplnější než obvykle...

---

Vytáhni v hospodě: Fandové už začali spekulovat, že je na konci nového traileru Justice League Green Lantern. Anebo je tu ještě jedna možnost...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace