Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Ben Affleck končí jako Batman?


ikona
KarelR
batmanben affleckdcjustice leagueliga spravedlnostimatt reeves
Režisér Války planety opic převzal od Afflecka scénář a režii netopýří sólovky. Bude do ní hledat i nového herce? 

Ben Affleck v březnu oznámil, že se léčí z alkoholismu a nebude režírovat Batmana. Zhruba od té chvíle sázíme na to, že po Justice League skončí i se samotnou rolí, a teď je to zase o něco pravděpodobnější. Affleckův odchod z DC vesmíru stále nikdo nepotvrdil. Internetem ale letí docela relevantní drb, podle něhož se v Batmanovi od Matta Reevese objeví někdo úplně jiný.

Samotný režisér to několikrát popřel a Warneři oficiálně tvrdí, že s Benem rozhodně počítají. Affleck ale nedávno opustil drama Triple Frontier s tím, že se potřebuje soustředit na svůj osobní život, a nikdo by se nedivil tomu, kdyby se role Batmana vzdal ze stejných důvodů. V tuhle chvíli není stoprocentně jasné, jestli by netopýří kápi převzala jiná postava, zatímco se dá Affleck dohromady, anebo by se prostě vytasil jiný herec. To první ale moc logicky nezní, takže se chystejte spíš na to, že Matt Reeves natočí novou trilogii s novým Brucem Waynem.

 

Načasování téhle zprávy je samozřejmě zákeřné až na půdu. Zítra totiž bude na Comic-Conu velký panel Justice League, na kterém má film propagovat i samotný Affleck. Dozajista se tak dočkáme buď popření téhle zprávy, anebo opuštění role přímo před zraky fanoušků (to by byl Affleck hodně velký frajer). Ať už to ale dopadne jakkoliv, propagaci filmu to přihodí kupu článků navíc, což nikdy není na škodu.

Věříte, že Affleck odchází? Anebo tušíte spíš likvidaci drbů a potvrzení jeho účasti v sólovkách? Dejte vědět v diskuzi, tohle ještě bude hodně veselá kauza.

---

Vytáhni v hospodě: Matt Reeves mimochodem vyhodil Affleckův scénář k Batmanovi do koše a začíná od nuly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace