Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na unikátní projekci černobílé verze Logana


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanlogansoutěžwolverine
Logan vychází na Blu-Ray a spolu s klasickou verzí si můžete pořídit i černobílou nazvanou Noir. A my vám dáme šanci vidět ji i v kině! 

Jsme sice teprve v polovině prázdnin, ale už teď máme pár žhavých kandidátů na nejlepší film roku 2017. Bez nejmenších pochyb se mezi největší pecky zařadí Logan: Wolverine. Velká rozlučka Hugha Jackmana s jeho nejslavnější rolí, nejpopulárnějším mutantem a nejdrsnějším členem X-Menů se vydala trošku jiným směrem a diváci z toho byli nadšení. Logan byl temnější, vážnější, dospělejší a drsnější. A ve výsledku i zatraceně dojemný a vůbec by nám nevadilo, kdyby se o něm začalo za pár měsíců mluvit i v souvislosti s Oscary. Předpokládáme, že tuhle Jackmanovu poslední comicsovou jízdu jste viděli, my vám ale dáme možnost zajít si na ni ještě jednou. A hodně stylově. 

 

Díky Bontonfilmu se totiž na trhu se objevuje i vymodlená Noir verze Logana. Jde o černobílou verzi filmu, kterou dostanete jen v případě, že si koupíte Blu-ray v DigiBooku a jako bonus je u tohohle balení i kniha s černobílými fotografiemi. Tuhle unikátní podívanou si ovšem můžete vychutnat i v kině. Jen jednou a jen pokud vyhrajete vstupenky, do běžného prodeje se totiž vůbec nedostanou. Promítat se bude v úterý 25. července od 20:30 v pražském Bio Oko a my pro vás na tuhle unikátní projekci máme 15x2 lístky. Pokud je chcete, musíte nám do páteční půlnoci odpovědět na jednoduchou otázku: Kolikrát si Hugh Jackman zahrál Wolverina? Svoje odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište LOGAN NOIR SOUTĚŽ. Vítěze budeme informovat a rovnou je prosíme, aby v rámci stylovosti přišli jen v černém a bílém oblečení. Hodně štěstí. 

SOUTĚŽ SKONČILA, VÝHERCE JSME KONTAKTOVALI MAILEM A GRATULUJEME 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace