Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #410 o Glumovi a sci-fi Neilla Blomkampa


ikona
Mr. Hlad
dcgame of thronesmarvelneill blomkampvíkendový výplach
Jakou pecku natočil režisér Districtu 9? Co všechno jste nevěděli o novém Spider-Manovi? A proč se na obrazovky vrací Glum?  

Celkem narvaný výplach.

Film týdne
Neill Blomkamp si teď dává pauzu od Hollywoodu a kutí malé sci-fi filmy ve své společnosti Oats Studio. Teď je tu s novinkou Zygote, ve které se objeví i Dakota Fanning a je to celkem smutná podívaná. Ne proto, že by to byla nuda, to naopak, ale Zygote naznačuje, jak mohl vypadat Blomkampův Vetřelec, kdyby ho studio nezaseklo. Škoda. Něco takovéhlehlo bychom asi v kině viděli radši než Covenant.

Tweety týdne
O prezidentské kariéře Donalda Trumpa natočí jednou někdo parádní komedii. Nebo válečný velkofilm, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Kdyby celá situace nebyla tak tragická, byla by celkem vtipná. Zvlášť v podání Andyho Serkise, který jako Glum čte Trumpovy slavné tweety.

 

Arnold týdne
OK, tohle krátké video je trochu divné, ale je v něm Arnold Schwarzenegger, takže ho do Výplachu prostě nacpeme. Během třiceti vteřin zjistíte, že Arnolda, kterého jsme na plátně viděli několikrát, jsme párkrát dostali i v podobě, kdy to vlastně Arnold úplně nebyl

 

Fandové týdne
Chicago Cubs na podzim vyhráli po více než sto letech americkou baseballovou ligu a celé generace slavily. A jedním z nadšených fandů byl i Bill Murray, pro něhož je tenhle tým srdcovou záležitostí. Při předávání cen ESPY Awards herec a moderátor večera Nick Offerman pozval na pódium i hvězdu Krotitelů duchů, ten ovšem pojal přebírání sošky po svém. A možná si vzal i něco na kuráž. 

 

Plakáty týdne
Comicsovka Spider-Man: Homecoming se nechala do znační míry inspirovat středoškolskými příběhy z osmdesátých let, ve kterých měl prsty scenárista a režisér John Hughes. Volný den Ferrise Buellera nebo The Breakfast Club u nás možná nejsou tak známé kousky, v Americe jde ale o klasiky. A takhle by vypadaly jejich spider-manovsky upravené plakáty

 

Animák týdne
Hra o trůny začíná už zítra a fandové se nemůžou dočkat, jde ale o předposlední sezónu a i když HBO chystá nové seriály ze světa Západozemí, dokud je neuvidíme, budeme nervózní. Své k tomu ale chtějí říct i fandové a Patrick McCarthy udělal dvacetiminutový animák, který by teoreticky mohl sloužit jako pilot k seriálu, jenž by se točil kolem pádu Targaryenů. Jeho Doom of Valyria nevypadá vůbec špatně.

Detaily týdne
Nový Spider-Man byl fajn, ale asi jen ti největší fandové byli schopni najít všechny odkazy na comics, jiné filmy nebo seriály, odhalit všechny fóry a pomrknutí na znalce a zásadní změny. Naštěstí je tu internet a ten používají i lidé, kteří vám rádi odhalí všechno podstatné. I nepodstatné. 

 

Devadesátky týdne
Projekt Batman vs. Superman se chystal celkem dlouho a před nějakými deseti lety ho málem dotlačil do výroby Wolfgang Petersen. Kdyby ale něco podobného vzniklo v devadesátých letech, byla by to asi celkem solidní divočina. Na druhou stranu vidět Bruce Willise v netopýřím kostýmu a Johna Cusacka s velkým S na hrudi… neříkejte, že byste nebyli zvědaví

 

Casting týdne
A ještě jednou Hra o trůny. S blížící se premiérou je potřeba každému, kdo v posledních měsících nezapnul televizi nebo počítač, připomenout, že fantasy sága se blíží. No a občas se tohle připomínání děje trošku bizarním způsobem. Kit Harrington se třeba rozhodl světu ukázat, jak by to vypadalo, kdyby hrál Daenerys nebo Tyriona. 

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejlepšího spider-manovského záporáka. Podle očekávání vyhrál Doctor Octopuss, ale hned za ním se umístil Harry Osbourne. Kultovního Venoma jste nejmenovali ani jednou, což se dalo tak trochu čekat. 

 

A u Spideyho zůstaneme. Teda tak trochu. Budeme řešit Venoma, kterého si zahraje Tom Hardy a proti němu se postaví symbiotický sériový vrah Carnage. Kdo by si měl podle vás tohohle masakrátora zahrát? Tipy pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace